Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, na hotelsobesice.cz mám Joomlu 3.5.1. V globálním nastavení mám nastaveno pro odesílání mailu PHP mail. Pokud zadám mail, který mám na Office Exchange a zvolím odeslat zkušební mail, zobrazí se zpráva, že mail byl odeslán, ale mail nedorazí ani do nevyžádané pošty. Všechny ostatní maily, které mohu otestovat a jsou "normální" (centrum, seznam) běhají v pohodě. Obdobně i při odesílání formulářů, pokud zadám mail na Exchange, potvrzovací zpráva nedorazí. Pokud zadám "normální" mail je vše OK.
Je to někde chyba u mne, nebo to na Endoře nejde, nebo je třeba něco někde nastavit.
Děkuji za pomoc
Zřejmě máte nastaveno vyšší zabezpečení antispamu, který email vyhodnotí jako spam.
Zkuste si prohlédnout spamovou schránku, pokud existuje.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Spam jsem prohlížel, tam to také není
Je možné že Office Exchange má v DNS záznamoch príkaz že maily odoslané z inej IP ako z ich je 100% SPAM, tak príchodzí server toto vyhodnotí a mail zahodí. Obráťte sa na prevádzkovateľa Office Exchange aby vám v tomto poskytol bližšie informácie. Prípadne odosielajte maily prostredníctvom SMTP vašej mail schránky.
Zřídil jsem schránky na doméně u seznamu a přes ně to funguje, případně to mohu i přesměrovat na jiný mail. Zkoušel jsem i z mailu, který je uveden ve formulářuí RS FORM v poli od odeslat mail na mail Exchange a vše proběhlo v pořádku. Já to obejdu přes "normální" maily pro zasílání zpráv adminovi. Jde mi ale o to, že v případě, že uživatel zadá do formuláře mail Exchange, nedojde mu potvrzovací zpráva.
Upravil MilanSu (2016-06-19 21:26:07)
Vyzkoušel jse přehodit v globálním nastavení Joomly e-mail na SMTP. Zkušební mail se odešle, ale z formuláře se neodešle nic. Ani mail uživatele, ani mail admina
RS-Form používam na jednej stránke a korektne odosielanie funguje. Netuším ako máte nastavený RS-Form, u emailu užívateľa a admina by mal byť mail "Od" zhodný s mailom danej mail schránky pre ktorú máte nastavené spojenie SMTP. Pri použití inej, dôjde z veľkou pravdepodobnosťou k neodoslaniu mailu zo strany SMTP servera.
Díky moc, jsem holt "moula". Mohlo mě to napadnout, teď to funguje přes SMTP v pohodě.
Stránky 1