Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
mám problém s přihlášením do webové administrace, zadávám stejné uživatelské jméno s heslem, ale do administrace se mi to nepřihlásí.
jedná se o doménu www.fit-pardububice.cz
děkuju a přeju hezký den
Michal S.
Doménu fit-pardububice.cz neevidujem v systéme Endora, navyše doména nieje ani nikým registrovaná.
Zrejme máte na mysli doménu fit-pardubice.cz - na doméne je WP, bežné administrátorské prihlasovacie meno je admin. Ak ste heslo zabudli je možné ho resetovať priamo cez phpmyadmin, návodov na túto zmenu je na internete tisíce.
Není pravda, uživatelské jméno mám od začátku Miqk a heslo mám pořád stejné. Admin mám jen do toho abych upravil stránky ve WP. Já se nemůžu dostat do administrace celýho účtu zkrátka se nepřihlásím když v uvodní obrazovce kliknu na vstup do Webové administrace. Zkouším všechno možné a vždy mi to napíše:
Nacházíte se v nové verzi webové administrace. Hlašte nám prosím případné chyby. Děkujeme!
Váš účet na webadmin.endora.cz mi korektne funguje. Je spárovaný zo službou mojeID ktorú by ste pre prihlasovanie do účtu mali používať, bežné prihlasovacie meno a heslo by fungovať nemalo. Po prihlásení budete mať v prehľade domén 2 vaše domény a hore v sivom rámiku bude napísané "Nacházíte se v nové verzi webové administrace. Hlašte nám prosím případné chyby. Děkujeme!"
Môžete priložiť printscreen čo presne vidíte ak vykonáte prihlásenie?
Teď jsem se na 25tý pokus přihlásil, ale jak říkám vše vyplňuji správně jak mám. Jednou za 10x se mi to přihlásí. Jinak děkuju za rady.
Skúste premazať cache vašeho PC i prehliadača, je možné že tam máte zbytočne veľké množstvo dočasnej pamäte ktoré môže pri prihlásení vytiahnuť z medzipamäte starú informáciu a preto nemusí prihlásenie skončiť správne. Prípadne použiť anonymný režim prehliadača kde sa cache uložená v bežnom prehliadaní neberie v úvahu.
Stránky 1