Nejste přihlášeni
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se dá něco dělat se stránkami, které jsou na vašem hostingu určeny jen a pouze k poškozování podnikatelských činností a projektů jiných lidí. Už jsem vám psal před lety na mail, ale odpověď jsem nedostal. Po letech už mě tento člověk opravdu přestává bavit, jeden z jeho dnešních webů je například: anti-rozbory-dila.9e. Pokud by to bylo možné, rád bych získal alespoň e-mailovou adresu, abych s s daným člověkem (pravděpodobně konkurenční web) mohl domluvit. Mnohokrát děkuji.
Upravil terkus (2015-06-14 23:43:11)
Nebylo by lepší si ten web prostě správně zabezpečit? Pokud jednoduchou změnou odkazu ten obsah jde stáhnout, k čemu je to, že jeden web bude smazán? Problém to nevyřeší.
Nemluvě o tom, že existuji i dalsi zpusoby jak tu ochranu obejít.
Dobrý den, děkuji za odpověď, opravil jsem to zhruba za minutu a většinu času jsem z toho strávil přihlašováním do systému. Šlo mi spíše o morální stránku, jelikož to trvá pravidelně od roku 2013, proto mi šlo spíše o kontakt na majitele stránek, abych se mohl rozumně domluvit. Dříve zase zveřejňoval přístupová hesla na jiný můj web, takže je mi jasné, že tomu nezabráním.
Endora údaje o svojich užívateľoch tretím stranám neposkytuje.
Ak objavíte webstránku ktorá vás nejak poškodzuje máte viacero možností:
- nahlásiť stránku prevádzkovateľovi hostingu na ktorom daná stránka beží z presnou definíciou o čo sa jedná - možnosť hosting odstaviť
- podať trestné oznámenie na políciu ohľadne poškodzovania vašeho podnikania
Ak si chcete zabezpečiť dané súbory, uchovávajte ich niekde inde tak, že odkazy nebudete posielať priamo na tieto súbory, ale na nejaký webový skript, ktorý ten súbor z danej zložky načíta a následne ho odošle klientovi ak prebehla napr. nejaká autorizácia na stiahnutie. Týmto spôsobom sa klient nedopracuje ku skutočnej adrese daného súboru a teda nebude môcť si stiahnuť čokoľvek.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk