Nejste přihlášeni
Dobrý den, mám problém s nastavením svého poštovního klienta Mail pro Mac iOS... Všechny hodnoty pro e-mail jezkova@betyland.cz jsem nastavila podle návodu pro Thunderbird na https://kb.endora.cz/index/content/id/123, ale po ověření mi Mail napíše, že "Jsou požadovány dodatečné informace o účtu", následně po mně chce ručně zadat hodnoty pro server příchozí i odchozí pošty. I po zadání informací ručně není možné se připojit a to jak ani na server odchozí pošty, ani příchozí. Mám prý zkontrolovat správnost údajů.
Umíte poradit?
Moc děkuji.
Bety www.betyland.cz
Môžete sem priložiť obrázok (printscreen) vašeho nastavenia mail? Aby sme videli čo a ako ste nastavili a tým mohli jednoduchšie určiť kde sa mohla stať chyba.
Posílám printscreen kompletního postupu nastavení e-mailu od kroku jedna až po finální kontrolu problémů s e-mailovým propojením.
Bohužel se nemůžu dostat do žádného rozumného menu, kde bych vám to poslala jako jeden screen se všemi nastaveními, snaží se totiž nejdřív připojit k účtu a to vždy selže.
Moc díky za pomoc!
B.
V prvých dvoch krokoch máte užívateľa správne (tj celá mail adresa) v ostatných už chýba časť za zavináčom, tj pre prihlasovanie používate neexistujúceho užívateľa. Doplňte tam prosím celú mail adresu. Ešte môžete server mx.endora.cz a smtp.endora.cz vymeniť za mail.stable.cz - týmto už nebude vyskakovať hláška o nezhode certifikátu.
Moc díky, řídila jsem se Vašimi pokyny, vyměnila jsem server za mail.stable (465 SSL) a vše funguje jak má
Díky za Vaše rady!
B.