Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj bando,
hledám staré dobré phprsáky, co je systém a okolí pomalu donutilo přejít právě na WordPress.
Jedu v tom už asi 15let a zdrojový k´d tohoto redakčáku znám už snad i z paměti http://tom.cekuj.net
Ale... tak jak čas plyne a já stárnu jsem si říkal, že zkusím něco "novějšího" a tak jsem si již i dal svojí vlastní doménu http://www.tomoviny.cz/ a že si budu hrát.
Jenže... čim méně toho člověk měl tím to bylo jednodušší, dohromady bylo asi 20vzhledů a zbytek si člověk doladil. Dále nepočítaje funkce a možnosti phpRs, které mi jaksi dost hodně ve WP chybí. A tak se chci zkrátka zeptat jak jste tohle řešili, Jak třeba na báječnou sekci download, levelování čtenářů a hromadu dalších věcí.
Dá se zkrátka přizpůsobit WP aspoň na 90% tak jako to vše uměl phpRs, nebo se mám na to vy.... a s phpRs pomalu zestárnout a zemřít ?
Dík za každý nakopnutí i typ pro WP
zájmy: Music 70's, 80's, 90's / Lenovo Vibe P1 / Android / Web / Net / phpRs / WordPress / Game / Music / Cyklo / Munzee /
web: tomoviny.cz / retro.tomoviny.cz / pondeli.tomoviny.cz
WordPress má na většinu těchto věcí a funkcí už pluginy, databáze pro pluginy je celkem dost obsáhlá. Samozřejmě šablon je také plno, pak záleží na tom, jak si je upravíte.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
jako uživatel bych možná poděkoval za odpověď která ani v jednom bodě neodpovídá na co jsem se ptal. Jako člověk co byl pomalu na začátku internetu a dělá v IT 30let bych vás poslal do háje Tak to hlavně neberte zle a děkuji za reakci, která je k ničemu. Jestli vám to pouze vyrovná statistiku nezodpovězených příspěvků, beru
Upravil ATOM (2014-12-21 22:54:02)
zájmy: Music 70's, 80's, 90's / Lenovo Vibe P1 / Android / Web / Net / phpRs / WordPress / Game / Music / Cyklo / Munzee /
... Dá se zkrátka přizpůsobit WP aspoň na 90% tak jako to vše uměl phpRs, ...
Jednoduchá odpověď (bez vyrovnávání statistik )
NEDÁ.
Možná se přiblížíte nějakému procentu nad 50%, ale bude z toho takový moloch, že by v pohodě obsloužil 10 phpRS, nehledě na mohutné nabývání databáze.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
to kksmirice: no ty jsi mi tu chyběl jj koukal jsem odpoledne jak stále webík udržuješ při životě jenže to je tak pro sebe, ne když to chceš někomu posunout dál. Sice ano jezdí to, ale to takovej trabant. Fičí jako ďábel, ale s moderním autem se srovnávat nedá a lidi to nechtějí, není to cool, nemá to značku . Takže jsem na sobě začal testovat WP. Jako ten kdo ho nezná tak si řekne, že WP je děsně super, ALE...., nic nějak se s tím potrápím........
Ale když narazíš na takové blbosti jako http://www.tomoviny.cz/ a první příspěvek (pouze proto, že jsou u něj povoleny komentáře a matláš se s tím už 3 dny tak to je k vzteku)
hrátky s .htaccess, povypínaní kde čeho, a pořád nic .... to pak ztrácíš chuť, ale zas jen tahle šablona uživatel by to možná hodil za hlavu. I přesto, že jí třeba používat nebudu chci vědět co je to za chybu
A co Joomla!
Nebude lepší než WP?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
vůbec netušim, přijde mi to všechno tak chytrý až je to asi moc šikovný. A nebo potřebuji asi moc vychytávek. Teď řešim nastavení Role a rozesílání novinek a už se v tom plácám asi týden...... :-(, ne zůstanu zatím u bádání s WP
Stránky 1