Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
vyskytuje se to tady poměrně často - popisky jednotlivých možností při přidávání domény jsou neuvěřitelně matoucí, problém s tím má kde který začátečník, a i já nad tím musím vždy nad míru přemýšlet, co že bych to vlastně chtěl. Navrhuji proto (podle mě) o něco lepší popisy, např. jde mi spíš o rozproudění diskuse, na konci které by měly být pokud možno pro kdejakého Pepíka z Horní Dolní jasné popisky.
(první možnost je původní, za šipkou je nový návrh/návrhy)
* Zaregistrovat doménu => Zaregistrovat novou doménu | Zakoupit (novou) doménu (prostě by uživateli bylo jasné, že bude muset doménu zaplatit, že tím koupí novou doménu)
* Založit doménu 3. řádu => zde bych asi nechal bez změny
* Založit doménu 2. řádu => Přidat existující doménu 2. řádu | Použít existující doménu 2. řádu
* Zaregistrovat doménu ZDARMA => Zaregistrovat novou doménu ZDARMA
Nebo cokoli lepšího (kratšího), ale současný stav je opravdu nevyhovující. Z popisků totiž není vůbec zřejmé co se pak stane - "Založit doménu" - kde založit? na Endoře? nebo někde jinde? co když chci založit (zakoupit) novou doménu 2. řádu? Můžu zvolit tuto možnost?, "Zaregistrovat" - kde zaregistrovat? chci zaregistrovat doménu na endoře. Co že o ni za to chtějí peníze? Psali, že je hosting zdarma. Chci u nich zaregistrovat svojí doménu, kterou už vlastním? Jak mám tedy postupovat?, atd. atd. Prostě spousta otázek, na které objednávkový formulář zrovna dobře neodpovídá.
Díky za vyslechnutí
Nemyslím si, že by to bylo tak matoucí, spíše jde o to, že NIKDO NEČTE co je na monitoru napsáno a jen něco slepě vyplní, protože vidí pole pro vložení pár znaků.
Zaregistrovat doménu => Nemáte ještě vlastní doménu? Zaregistrujeme pro Vás doménu dle vašeho výběru. Registrace domény je na rok a na údaje uvedené v objednávce.
Zaregistrovat doménu ZDARMA => Chcete vlastní doménu (např. mojedomena.cz) zdarma? Objednejte si hostingovou variantu MEGA a za doménu nezaplatíte ani korunu!
Založit doménu 3.řádu => Pokud doménu 2. řádu nevlastníte a ani ji neplánujete pořizovat, tak můžete využít některou z našich domén a založit si služby na doméně 3. řádu.
Založit doménu 2. řádu => Doménu 2. řádu (např. mojedomena.eu) musíte mít nejprve zaregistrovanou (koupenou) u některého z registátorů např. Stable.cz. Následně pak přesměrovanou na Endora.cz.
Fakt v tom nevidím žádný problém a popis se mi zdá být dostatečně jasný a srozumitelný.
Snad jediné co by tam mohlo být uvedeno je:
Zaregistrovat doménu => Nemáte ještě vlastní doménu (např. mojedomena.cz)?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1