Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Dobrý den,
Mám u Forpsi registrovanou doménu měření-radonu.eu (ano, s českými znaky), DNS záznamy jsou nastavené na Endoru, v administraci je doména zadaná, ale stále mě to přesměrovává na úvodní stránku endora.cz .
Nevíte, kde by mohl být problém?
Děkuji
Budi
jak dlouho je ta doména přidaná v administraci? Pokud méně než 10 minut tak chvilku počkej
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
No poprvé tam byla pár hodin, nefungovala. Zkusil jsem jí založit znovu a to téma jsem psal zhruba po půlhodině, protože to opět nešlo.
aha, tak to asi servery endory neumožňují idn domény... snad to admin napraví:)
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
a skúšal si to tam pridať v tvare IDN? čiže príklad: xn--hkyrky-ptac70bc.eu
Úprava: hups, tak toto nefunguje, práve som to skúsil, počkáme na admina a uvidíme v čom je problém
Vlastnú diakritickú doménu nemám, takže nedokážem priamo otestovať
IDN domeny normalne bezi.
I tato domena mi normalne bezi. Neni tam ale nahrany zadny obsah.
Už to běží (zatím je tam pouze redirect na radon-limit.cz ). Problém je, že zatím pouze bez www, s ww mě to stále hází na endora.cz
Mam tam hozený PHP s header() (chci tam dát ještě nějaký měření), tím pádem je to divný, protože pokud dám s www, tak se ten skript prostě neprovede a tím pádem ten tvůj rewrite není řešení.
V prípade že zadáte do index.php header("Location: http://www.radon-limit.cz/"); tak by to malo presmerovať tak ako aj prístup z www aj bez neho v prípade že chcete aby sa to nalogovalo aj do štatistiky čo ponúka Endora.cz. V tomto prípade nepotrebujete žiadne ďalšie merania na stránke.
presmerovavaji me obe adresy. Zkuste si restartovat prohlizec.
Stránky 1
Téma uzavřeno