#1 2010-06-29 14:47:33

Budi
Člen
Registrován: 2010-03-13
Příspěvky: 6

Re: EU doména s českými znaky

Dobrý den,

Mám u Forpsi registrovanou doménu měření-radonu.eu (ano, s českými znaky), DNS záznamy jsou nastavené na Endoru, v administraci je doména zadaná, ale stále mě to přesměrovává na úvodní stránku endora.cz .

Nevíte, kde by mohl být problém?

Děkuji

Budi

Offline

#2 2010-06-29 15:14:12

berkas1
Člen
Místo: Brno
Registrován: 2009-12-05
Příspěvky: 605
Web

Re: EU doména s českými znaky

jak dlouho je ta doména přidaná v administraci? Pokud méně než 10 minut tak chvilku počkej

Offline

#3 2010-06-29 15:42:14

Budi
Člen
Registrován: 2010-03-13
Příspěvky: 6

Re: EU doména s českými znaky

No poprvé tam byla pár hodin, nefungovala. Zkusil jsem jí založit znovu a to téma jsem psal zhruba po půlhodině, protože to opět nešlo.

Offline

#4 2010-06-29 17:11:06

berkas1
Člen
Místo: Brno
Registrován: 2009-12-05
Příspěvky: 605
Web

Re: EU doména s českými znaky

aha, tak to asi servery endory neumožňují idn domény... snad to admin napraví:)

Offline

#5 2010-06-29 17:39:02

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: EU doména s českými znaky

a skúšal si to tam pridať v tvare IDN? čiže príklad: xn--hkyrky-ptac70bc.eu

Úprava: hups, tak toto nefunguje, práve som to skúsil, počkáme na admina a uvidíme v čom je problém
Vlastnú diakritickú doménu nemám, takže nedokážem priamo otestovať sad


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#6 2010-06-30 13:30:49

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: EU doména s českými znaky

IDN domeny normalne bezi.

I tato domena mi normalne bezi. Neni tam ale nahrany zadny obsah.

Offline

#7 2010-06-30 19:00:43

Budi
Člen
Registrován: 2010-03-13
Příspěvky: 6

Re: EU doména s českými znaky

Už to běží (zatím je tam pouze redirect na radon-limit.cz ). Problém je, že zatím pouze bez www, s ww mě to stále hází na endora.cz

Offline

#8 2010-06-30 19:13:12

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: EU doména s českými znaky

Vytvorte si .htaccess a do neho napíšte toto:

RewriteEngine on
RewriteBase /
RewriteRule ^(.*)$ http://www.radon-limit.cz/ [QSA,L,NC]

- presmeruje to všetko i z www i bez neho  wink


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#9 2010-06-30 20:18:13

Budi
Člen
Registrován: 2010-03-13
Příspěvky: 6

Re: EU doména s českými znaky

Mam tam hozený PHP s header() (chci tam dát ještě nějaký měření), tím pádem je to divný, protože pokud dám s www, tak se ten skript prostě neprovede a tím pádem ten tvůj rewrite není řešení.

Offline

#10 2010-06-30 22:46:50

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: EU doména s českými znaky

V prípade že zadáte do index.php header("Location: http://www.radon-limit.cz/"); tak by to malo presmerovať tak ako aj prístup z www aj bez neho v prípade že chcete aby sa to nalogovalo aj do štatistiky čo ponúka Endora.cz. V tomto prípade nepotrebujete žiadne ďalšie merania na stránke.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#11 2010-07-01 13:21:59

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: EU doména s českými znaky

presmerovavaji me obe adresy. Zkuste si restartovat prohlizec.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK