#1 2010-06-26 20:24:44

RoJo
Člen
Registrován: 2010-06-23
Příspěvky: 17

Re: Doména 3.radu.

Prosím vás o nejaký presný návod ako vytvorit doménu tretieho radu, z vlastnej domeny 2 radu ktoru mam uz zaregistrovanu....
Prosím o podrobny navod.

Offline

#2 2010-06-27 01:38:18

Germoe
Člen
Registrován: 2010-05-22
Příspěvky: 21

Re: Doména 3.radu.

Offline

#3 2010-06-27 10:18:19

RoJo
Člen
Registrován: 2010-06-23
Příspěvky: 17

Re: Doména 3.radu.

Kokos, a ja som to hladal smile ďakujem moc ...

Offline

#4 2010-06-27 10:26:34

RoJo
Člen
Registrován: 2010-06-23
Příspěvky: 17

Re: Doména 3.radu.

No, ale tak aby som to nemal na jednom webe sa to nedá ? ....  pretože potom budem mat menší traffic aj miesto na obsadenie ...

Offline

#5 2010-06-27 10:53:40

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: Doména 3.radu.

Na Endora.cz nemôžeš ku vlastnej doméne zriadiť hosting na sub doménu, jedine na celú doménu.
V prípade že by si chcel môžeš si subdoménu nasmerovať na hosting inej spoločnosti a využiť ju u nich ;o)


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#6 2010-06-27 11:28:18

RoJo
Člen
Registrován: 2010-06-23
Příspěvky: 17

Re: Doména 3.radu.

Nedalo by sa to spravit tak že by som si spravil doménu tretieho radu napr. nieco.hys.cz a v tom by bol obsah stránky ale url stránky by bola nieco.nieco.eu

Offline

#7 2010-06-27 13:03:23

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: Doména 3.radu.

Dať by sa to samozrejme dalo, najjednoduchší spôsob je použitím iframe ;o)

I keď nechápem načo to chceš rozdeľovať, 15GB alebo 30GB trafficu pri PLUS účte by ti postačovať malo na klasickú web stránku ako na hlavnej doméne tak aj na subdoméne pokiaľ nechceš zdielať objemné súbory. A klasický web založený na CMS Joomla ti zaberie z diskovej kvôty približne 50MB.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#8 2010-06-27 13:28:15

RoJo
Člen
Registrován: 2010-06-23
Příspěvky: 17

Re: Doména 3.radu.

V joomle nerobím, robím v php fusion a spelle a normal html... len sa bojím že tam nebudem mat dost miesta smile no uvidim dakujem zatial smile

Offline

#9 2010-06-27 13:34:19

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: Doména 3.radu.

Treba vyskúšať a ak nebude stačiť bude treba hľadať platený hosting ktorý ti dá viacej miesta a neobmedzene trafficu ako napríklad slovenský WebSupport.sk


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK