Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Prosím vás o nejaký presný návod ako vytvorit doménu tretieho radu, z vlastnej domeny 2 radu ktoru mam uz zaregistrovanu....
Prosím o podrobny navod.
Hledej Šmudlo :-/
http://www.endora.cz/podpora/faq#jak-na-domenu-3-radu
Kokos, a ja som to hladal ďakujem moc ...
No, ale tak aby som to nemal na jednom webe sa to nedá ? .... pretože potom budem mat menší traffic aj miesto na obsadenie ...
Na Endora.cz nemôžeš ku vlastnej doméne zriadiť hosting na sub doménu, jedine na celú doménu.
V prípade že by si chcel môžeš si subdoménu nasmerovať na hosting inej spoločnosti a využiť ju u nich ;o)
Nedalo by sa to spravit tak že by som si spravil doménu tretieho radu napr. nieco.hys.cz a v tom by bol obsah stránky ale url stránky by bola nieco.nieco.eu
Dať by sa to samozrejme dalo, najjednoduchší spôsob je použitím iframe ;o)
I keď nechápem načo to chceš rozdeľovať, 15GB alebo 30GB trafficu pri PLUS účte by ti postačovať malo na klasickú web stránku ako na hlavnej doméne tak aj na subdoméne pokiaľ nechceš zdielať objemné súbory. A klasický web založený na CMS Joomla ti zaberie z diskovej kvôty približne 50MB.
V joomle nerobím, robím v php fusion a spelle a normal html... len sa bojím že tam nebudem mat dost miesta no uvidim dakujem zatial
Stránky 1
Téma uzavřeno