Nejste přihlášeni
Když jsem měl moje ID spárované s endorou, tak jsem měl u webu 3G prostoru, ale když jsem přihlásil na moje ID někoho jinýho, tak já jsem se přihlašoval automaticky, a když jsem teda musel spárovat moje ID s endorou znovu tak už jsem neměl 3G, ale jen 2G, protože ten někdo jinej se přihlašoval na moje ID a na endoru automaticky tak jsem ho odpároval přihlásil sebe a už jsem s moje ID nebyl spárovanej, tak jsem to zase spároval a už nemám 3G prostoru, ale chci je mít a moje ID mám a měl jsem ho už v prosinci. Ale prostě tím že jsme založili nový účet na endora.cz a spárovali jsme ho s moje ID tak když jsme klikli na přihlásit pomocí moje ID, tak jse hned přihlásil a chtěl jsem se přihlásit já, ale nešlo to tak jsem se přihlásil bez moje ID a musel jsem to právě znovu spárovat, ale už nemám 3G prostoru, jde to nějak zase spravit?
Doménu nebo účet neuvádíte. Nemohu prověřit, ale sám jste popsal důvod, proč se tak stalo.
Spárování s mojeID bylo Vámi (vědomě) zrušeno - tím ztrácíte nárok na výhody, které byly poskytnuty účtům spárovaných s mojeID do 31.12.2012.
Od 1.1.2013 již nejsou takové výhody nově spárovaným účtům poskytovány.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.