Nejste přihlášeni
Stránky 1
Takže zde píši zas a opět,včera jsem měl problém se stránkou která přesměrovávala na cizí odkaz,ale nyní mám zase problém avšak tento problém se mi stává u každého theme(TAKŽE SE PŘIPRAVTE NA DLOUHÝ TEXT )
1.Mám problém s vkládáním příspěvků (s obrázkem-jako náhled) našel jsem si tento theme http://themes.rubenbristian.com/?theme=wowway&type=0 avšak když potřebuji udělat v podstatě příspěvek s fotkou,tak to už je problém.Zkoumal jsem vše na co to odkazuje-Portfolio ale když udělám portfolio tak musím na to portfolio nějak odkázat a podle mě tím příspěvkem ale nevím to přesně.Uvnitř mého WP s touto šablonou:
Uploaded with ImageShack.us A sami vidítě že tám je to Portfolio a Gallery apod.
2.Když chci nahrát přes šablonu tkzv "neoficiálně"nějaký soubor třeba fotku tak mi to Napíše "Nezkoušíte náhodou podvádět ?"což mě šíleně vytáčí :evil: :evil:
Toť vše jsem rád za linky popř. pluginy a jakoukoliv POMOC!Předem MOOOOOC děkuji.
EDIT:A když už tak vám klidně seženu naoplátku co budete chtít nebo s něčím pomůžu.
3 aktualizace
to dělá šablona
Stránky 1