#1 2013-01-16 17:55:06

3X1T3R
Člen

Re: Problém s aktiváciou

Zaregistroval som si domenu adventure-wow.6f.sk počkal som už viac ako 45minút, poslal som si to na email <!-- e --><a href="mailto:omgabcd@gmail.com">omgabcd@gmail.com</a><!-- e --> prišiel mi mail, chcem ho aktivovať a vypíše mi, že "Účet se nepodařilo aktivovat, neplatný hash" . Nikdy sa mi takéto nestalo, neviem čo stým mám robiť, dá sa znova poslať aktiváciu účtu?

#2 2013-01-16 22:05:34

AloneJane
Člen

Mám podobný problém, registrace proběhla v pořádku, následná aktivace také, poté jsem si zřídila požadované MojeID, ale následně byla endora.cz v údržbě a mě od té doby nejde se dostat do administrace webu dostat, ani sloučit účet s MojeID, hlásí mi to, že jméno nebo heslo je chybné, a když si tedy chci nechat zaslat nové heslo, tak se objeví zpráva, že email není v databázi, ale doména zabraná je, tak nevím co jsem udělala špatně?  :cry:  Lze tedy účet znovu aktivovat?

#3 2013-01-16 22:52:08

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Web

Napište na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> z kontaktního e-mailu daného účtu. Admin se to prověří.

1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

#4 2013-01-17 01:43:14

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

3X1T3R napsal:

Zaregistroval som si domenu adventure-wow.6f.sk počkal som už viac ako 45minút, poslal som si to na email <!-- e --><a href="mailto:omgabcd@gmail.com">omgabcd@gmail.com</a><!-- e --> prišiel mi mail, chcem ho aktivovať a vypíše mi, že "Účet se nepodařilo aktivovat, neplatný hash" . Nikdy sa mi takéto nestalo, neviem čo stým mám robiť, dá sa znova poslať aktiváciu účtu?

účet vidím aktivovaný a doména mi tiež beží

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#5 2013-01-17 01:43:47

JF
Endora rádce

AloneJane napsal:

Mám podobný problém, registrace proběhla v pořádku, následná aktivace také, poté jsem si zřídila požadované MojeID, ale následně byla endora.cz v údržbě a mě od té doby nejde se dostat do administrace webu dostat, ani sloučit účet s MojeID, hlásí mi to, že jméno nebo heslo je chybné, a když si tedy chci nechat zaslat nové heslo, tak se objeví zpráva, že email není v databázi, ale doména zabraná je, tak nevím co jsem udělala špatně?  :cry:  Lze tedy účet znovu aktivovat?

neuviedli ste doménu, takže vám nedokážeme pomôcť

#6 2013-01-19 18:00:57

AloneJane
Člen

JF napsal:
AloneJane napsal:

neuviedli ste doménu, takže vám nedokážeme pomôcť

Psala jsem ji do emailu..doména je versailles.4fan.cz

#7 2013-01-19 23:40:39

JF
Endora rádce

pri registrácií nového konta u ktorého bola doména versailles.4fan.cz nastal problém, doména nieje priradená žiadnemu užívateľovi, admin o danom probléme vie, momentálne je nutné aby ste registráciu vykonali znovu, žiaľ je nutné zvoliť si iný názov domény kým sa problém nedorieši a doména bude uvoľnená

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK