Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zaregistroval som si domenu adventure-wow.6f.sk počkal som už viac ako 45minút, poslal som si to na email <!-- e --><a href="mailto:omgabcd@gmail.com">omgabcd@gmail.com</a><!-- e --> prišiel mi mail, chcem ho aktivovať a vypíše mi, že "Účet se nepodařilo aktivovat, neplatný hash" . Nikdy sa mi takéto nestalo, neviem čo stým mám robiť, dá sa znova poslať aktiváciu účtu?
Mám podobný problém, registrace proběhla v pořádku, následná aktivace také, poté jsem si zřídila požadované MojeID, ale následně byla endora.cz v údržbě a mě od té doby nejde se dostat do administrace webu dostat, ani sloučit účet s MojeID, hlásí mi to, že jméno nebo heslo je chybné, a když si tedy chci nechat zaslat nové heslo, tak se objeví zpráva, že email není v databázi, ale doména zabraná je, tak nevím co jsem udělala špatně? :cry: Lze tedy účet znovu aktivovat?
Napište na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> z kontaktního e-mailu daného účtu. Admin se to prověří.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Zaregistroval som si domenu adventure-wow.6f.sk počkal som už viac ako 45minút, poslal som si to na email <!-- e --><a href="mailto:omgabcd@gmail.com">omgabcd@gmail.com</a><!-- e --> prišiel mi mail, chcem ho aktivovať a vypíše mi, že "Účet se nepodařilo aktivovat, neplatný hash" . Nikdy sa mi takéto nestalo, neviem čo stým mám robiť, dá sa znova poslať aktiváciu účtu?
účet vidím aktivovaný a doména mi tiež beží
Mám podobný problém, registrace proběhla v pořádku, následná aktivace také, poté jsem si zřídila požadované MojeID, ale následně byla endora.cz v údržbě a mě od té doby nejde se dostat do administrace webu dostat, ani sloučit účet s MojeID, hlásí mi to, že jméno nebo heslo je chybné, a když si tedy chci nechat zaslat nové heslo, tak se objeví zpráva, že email není v databázi, ale doména zabraná je, tak nevím co jsem udělala špatně? :cry: Lze tedy účet znovu aktivovat?
neuviedli ste doménu, takže vám nedokážeme pomôcť
AloneJane napsal:Mám podobný problém, registrace proběhla v pořádku, následná aktivace také, poté jsem si zřídila požadované MojeID, ale následně byla endora.cz v údržbě a mě od té doby nejde se dostat do administrace webu dostat, ani sloučit účet s MojeID, hlásí mi to, že jméno nebo heslo je chybné, a když si tedy chci nechat zaslat nové heslo, tak se objeví zpráva, že email není v databázi, ale doména zabraná je, tak nevím co jsem udělala špatně? :cry: Lze tedy účet znovu aktivovat?
neuviedli ste doménu, takže vám nedokážeme pomôcť
Psala jsem ji do emailu..doména je versailles.4fan.cz
pri registrácií nového konta u ktorého bola doména versailles.4fan.cz nastal problém, doména nieje priradená žiadnemu užívateľovi, admin o danom probléme vie, momentálne je nutné aby ste registráciu vykonali znovu, žiaľ je nutné zvoliť si iný názov domény kým sa problém nedorieši a doména bude uvoľnená
Stránky 1