Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
mám problém a to ten, že jsem si založil doménu a faktura na zaplacení mi přišla v eurech.
Mám GE Money bank a nemohu tam nikde najít platbu v eurech, tak se chci zeptat, jak ten problém řešit, popřípadě se zeptat, jestli by mi nemohla být zaslána faktura v českých korunách.
Díky
holidaycontinues.cz
Mohu to někde přepnout já sám, nebo to musíte vy?
Děkuji za odpověď.
Dobře, udělal jsem to tak, že jsem si nechal poslat novou fakturu a v té mi přišel pouze poplatek za "Hostingové služby".
Mám ale takový tušení, že bych měl zapltit i "Doménový poplatek za holidaycontinues.cz", který to po mě u nové faktury, která už teda je v českých korunách, to nechce.
Poradí mi prosím někdo, jak mám tohle řešit? Vážně si už nevim rady.
Díky za odpověď.
Jo, to tak nějak tak taky tušim, ale těžko jí zaplatim, když mi nepřišla v nové faktuře zároveň za poplatek za hostingové služby, která je teda konečně v českých korunách....
Prosím ještě jednou o radu,
takže, přišla mi faktura v eurech, abych zaplatil doménu holidaycontinues.cz, nejspíš proto, že jsem místo země "Czech Republic" omylem zaškrtl "Netherlands". Měl jsem s tím problém, přes internet banku mi to v eurech nešlo zaplatit.
V nastavení jsem si tedy změnil stát na ČR a znovu požádal o fakturu, respektive jsem znovu zvolil službu "Program Plus".
Předešlé faktury v eurech jsem nesmazal, nevím jestli jsem měl nebo ne, každopádně mi přišla tedy nová faktura, teď už v českých korunách. Bohužel mi ale přišlo k vyfakturování pouze "Hostingové služby - plus za holidaycontinues.cz" za 230 Kč.
Ale ve faktuře, která mi přišla jako první ještě v eurech, ta která mi nešla zaplatit přes internet banku, bylo vyfakturování za :
Hostingové služby - plus za holidaycontinues.cz 7,68 Euro
Doménový poplatek za holidaycontinues.cz 7,96 Euro
Takže se chci zeptat, jestli je možné mi nějakým způsobem zaslat fakturu v českých korunách za Hostingové služby i za Doménový poplatek. Nebo mi nějak poradit jak dál. Abych teda ještě uřpesnil o co mi jde, tak o to, abych mohl přes internet banku GE money bank zaplatit v českých korunách.
Předem díky za odpověď.
Ak chcete vykonať objednávku domény, musíte si doménu z konta odstrániť a objednávku vykonať na registráciu doménu. Pokiaľ ste doménu nevymazali a len klikli na PLUS program tak tým sa vytvorí objednávka len na PLUS.
Stránky 1