Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Dobrý den,mám koupenou doménu u kvapem.cz, mam ji nasmerovane na endore,mam ji pridanou v doménách i zkopirovaný obsach ze stare stranky (dreamers.4fan.cz) ale na moji domene csdreamers.cz se mi porad jen zobrazuje Doména je zaregistrována na Kvapem.cz - domény do minuty. Prosím o pomoc
Presmerovani je nastaveno spravne a web mi normalne naskakuje. Zkuste si restartovat prohlizec.
To jsem zkousel ,zkousel sem to otevrit aji v jinem prohlizeci aji na druhým PC , ale prostě pořád jen toto : http://www.img-share.net/uploads/78screen.JPG
Kdy ste zmenu delal? Zmena muze trvat az 24h
Změnu jsem dělal včera okolo 14:15 .. a pořád nic ( Pořad jen kvapem.cz (
Divne je ze se web meni vcera tam byla cista instalace phpfusion a dnes uz bezici web. Kazdopadne presmerovani je nastaveno spravne. Pokud vam to nebezi tak si zkuste restartnout PC, nebo pripadne kontaktovat sveho providera.
Zajimave uz mi to z niceho nic jede.. zkusil sem to v 15.30 a nejelo a od 15.35 uz mi to jede xD a jeste bych se chtel zeptat jak presmerovat web na www. ja tam soubrou htaccess nemam .
Mám stejný problém, ale s tím rozdílem že už to tvá pekelně dlouho.
Domény: evropa2online.cz , evropa2-online.cz
nameservery jsem nastavoval ručně, doména je původně zaregistrována na kvapem.cz ale ve správě ji mám u subreg.cz, kde mi podpora hlásí, že je vše v pořádku tak nevím co s tím mám dělat.
Mě to dělalo to samé,ale přesně za 1 den mi to najednou naskočilo
dlouma: byla chyba v dns. Opraveno - jeste to bude ale par hodin trvat
dlouma: byla chyba v dns. Opraveno - jeste to bude ale par hodin trvat
Díky moc Už jsem se bál, že to nezprovoznim.
Ještě stále neběží ale předpokládám, že to chce 24 hodin
pokud to rano nepujde tak zkuste restart prohlizece
Stránky 1
Téma uzavřeno