Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Dobrý den,mám koupenou doménu u kvapem.cz, mam ji nasmerovane na endore,mam ji pridanou v doménách i zkopirovaný obsach ze stare stranky (dreamers.4fan.cz) ale na moji domene csdreamers.cz se mi porad jen zobrazuje Doména je zaregistrována na Kvapem.cz - domény do minuty. Prosím o pomoc
Presmerovani je nastaveno spravne a web mi normalne naskakuje. Zkuste si restartovat prohlizec.
To jsem zkousel ,zkousel sem to otevrit aji v jinem prohlizeci aji na druhým PC , ale prostě pořád jen toto : http://www.img-share.net/uploads/78screen.JPG
Kdy ste zmenu delal? Zmena muze trvat az 24h
Změnu jsem dělal včera okolo 14:15 .. a pořád nic
( Pořad jen kvapem.cz
(
Divne je ze se web meni
vcera tam byla cista instalace phpfusion a dnes uz bezici web. Kazdopadne presmerovani je nastaveno spravne. Pokud vam to nebezi tak si zkuste restartnout PC, nebo pripadne kontaktovat sveho providera.
Zajimave
uz mi to z niceho nic jede.. zkusil sem to v 15.30 a nejelo a od 15.35 uz mi to jede xD a jeste bych se chtel zeptat jak presmerovat web na www. ja tam soubrou htaccess nemam .
Mám stejný problém, ale s tím rozdílem že už to tvá pekelně dlouho.
Domény: evropa2online.cz , evropa2-online.cz
nameservery jsem nastavoval ručně, doména je původně zaregistrována na kvapem.cz ale ve správě ji mám u subreg.cz, kde mi podpora hlásí, že je vše v pořádku tak nevím co s tím mám dělat. ![]()
Mě to dělalo to samé,ale přesně za 1 den mi to najednou naskočilo ![]()
dlouma: byla chyba v dns. Opraveno - jeste to bude ale par hodin trvat
dlouma: byla chyba v dns. Opraveno - jeste to bude ale par hodin trvat
Díky moc
Už jsem se bál, že to nezprovoznim.
Ještě stále neběží ale předpokládám, že to chce 24 hodin ![]()
pokud to rano nepujde tak zkuste restart prohlizece
Stránky 1
Téma uzavřeno