Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím snažím se importovat db, která má pár Mb a asi 250tabulek jedna se o vbulletin pri importuje mi vypisuje tuto chybu
Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes
Slo by nejak nastavit vetsi velikost packetu ? Ocividne k tomuto uzivatel nema pristup
poslete dump na <!-- e --><a href="mailto:sysadmin@endora.cz">sysadmin@endora.cz</a><!-- e --> a napiste do jake db to chcete
Lame dotaz ale co ma byt ten dump. Db se snazim importovat normalne z disku do phpwebadmina
proste posli tu db co tam chces naimportovat
dump je exportnuta databáze nebo její část
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
hm pokud je to pravda, odkdy se takove citliva data nekomu zasilaji.
pokud vim tak vbulletin je forum ne?
co je na něm tak citlive?
co se tyka hesel tak ty jsou stejne v databazi šifrována
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
pokud vim tak vbulletin je forum ne?
co je na něm tak citlive?
co se tyka hesel tak ty jsou stejne v databazi šifrována
Ano je to forum, ale db neni puvodni, je kompletne prelozena a prestavena
anyway s tim heslem mas vlastne pravdu
Jedna věc jsou citlivá data a druhá věc je administrátor twého hostingu.
Robotická online hra zdarma: Bamgame.net
Nieje ti jedno že to pošleš adminovi? Veď ten sa tam dostane aj keď si to tam dáš sám, takže si myslím že ak to nedokážeš sám spraviť tak to pošli a urobí to za teba alebo sa na to vykašli a nainštaluj si to celé odznova.
Uz jsem mu to poslal v patek, zatim bez reakce
musite vydrzet
naimportovano
Diky, ale nyni mi vubec nejedou stranky, domenu mam regnutou na czechii a mam presmerovany cely nameserver sem a slo to krasne do vcerejsiho vecera, ted mi to ani nepingne, druha domena pod stejnym uctem mi jede ok
Uz to jelo a zas nic, nechapu ty vypadky
Doména?
Ted to zas jede
trochu OT ale ty si fakt platil 3500kč za to forum?
Stránky 1