#1 2011-09-24 00:37:49

Mailo34
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 10

Re: Import databáze

Zdravím snažím se importovat db, která má pár Mb a asi 250tabulek jedna se o vbulletin pri importuje mi vypisuje tuto chybu

Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes


Slo by nejak nastavit vetsi velikost packetu ? Ocividne k tomuto uzivatel nema pristup

Offline

#2 2011-09-24 05:18:49

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Import databáze

poslete dump na <!-- e --><a href="mailto:sysadmin@endora.cz">sysadmin@endora.cz</a><!-- e --> a napiste do jake db to chcete

Offline

#3 2011-09-24 10:29:43

Mailo34
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 10

Re: Import databáze

Lame dotaz ale co ma byt ten dump. Db se snazim importovat normalne z disku do phpwebadmina

Offline

#4 2011-09-24 10:55:03

Destroyer
Endora rádce
Registrován: 2009-11-01
Příspěvky: 2,097
Web

Re: Import databáze

proste posli tu db co tam chces naimportovat
dump je exportnuta databáze nebo její část

Offline

#5 2011-09-24 11:07:53

Mailo34
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 10

Re: Import databáze

hm pokud je to pravda, odkdy se takove citliva data nekomu zasilaji.

Offline

#6 2011-09-24 11:49:13

Destroyer
Endora rádce
Registrován: 2009-11-01
Příspěvky: 2,097
Web

Re: Import databáze

pokud vim tak vbulletin je forum ne?
co je na něm tak citlive?
co se tyka hesel tak ty jsou stejne v databazi šifrována

Offline

#7 2011-09-24 11:51:20

Mailo34
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 10

Re: Import databáze

Destroyer napsal:

pokud vim tak vbulletin je forum ne?
co je na něm tak citlive?
co se tyka hesel tak ty jsou stejne v databazi šifrována


Ano je to forum, ale db neni puvodni, je kompletne prelozena a prestavena
anyway s tim heslem mas vlastne pravdu

Offline

#8 2011-09-24 12:28:52

kyborek
Člen
Registrován: 2011-06-08
Příspěvky: 78
Web

Re: Import databáze

Jedna věc jsou citlivá data a druhá věc je administrátor twého hostingu.


Robotická online hra zdarma: Bamgame.net

Offline

#9 2011-09-25 15:40:02

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,872

Re: Import databáze

Nieje ti jedno že to pošleš adminovi? Veď ten sa tam dostane aj keď si to tam dáš sám, takže si myslím že ak to nedokážeš sám spraviť tak to pošli a urobí to za teba alebo sa na to vykašli a nainštaluj si to celé odznova.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#10 2011-09-25 22:41:20

Mailo34
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 10

Re: Import databáze

Uz jsem mu to poslal v patek, zatim bez reakce

Offline

#11 2011-09-25 23:20:38

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Import databáze

musite vydrzet

Offline

#12 2011-09-26 08:14:11

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Import databáze

naimportovano

Offline

#13 2011-09-26 10:56:04

Mailo34
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 10

Re: Import databáze

Diky, ale nyni mi vubec nejedou stranky, domenu mam regnutou na czechii a mam presmerovany cely nameserver sem a slo to krasne do vcerejsiho vecera, ted mi to ani nepingne, druha domena pod stejnym uctem mi jede ok

Offline

#14 2011-09-26 16:56:50

Mailo34
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 10

Re: Import databáze

Uz to jelo a zas nic, nechapu ty vypadky

Offline

#15 2011-09-26 17:54:33

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,872

Re: Import databáze

Doména?


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#16 2011-09-26 18:14:18

Mailo34
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 10

Re: Import databáze

JF napsal:

Doména?

Ted to zas jede  smile

Offline

#17 2011-09-26 18:23:17

Destroyer
Endora rádce
Registrován: 2009-11-01
Příspěvky: 2,097
Web

Re: Import databáze

trochu OT ale ty si fakt platil 3500kč za to forum?

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK