#1 2011-01-19 21:31:50

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: update na 1.6

automaticky instalovana joomla byla aktualizovana na verzi 1.6

Offline

#2 2011-01-20 01:11:43

itservis
Člen
Registrován: 2011-01-18
Příspěvky: 70

Re: update na 1.6

prosim snazne prosim nebolo by mozne nahodit do ponuky cms systemov naspet joomla 1.5 ??? respektive nedal by sa zmenit cms system konkretne na mojom projekte http://www.itservisuk.eu cms system na Joomla 1.5??? mam vsetky veci nachystane prave na tuto verziu a vecsina modulov ktore tam potrebujem dodat mi na novej joomle nejde !!! prosim!!! a tak i isto cez ziadeneho  ftp klienta sa tam nemozem dostat !!! stale pise pise time out. dakujem

Offline

#3 2011-01-20 05:50:16

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,326

Re: update na 1.6

Staršiu verziu si stiahni napr http://joomlacode.org/gf/download/frsre ... ackage.zip a nainštaluj manuálne. Na rýchle rozbalenie na FTP ti pomôže návod v časti návody a postupy.

Offline

#4 2011-01-20 08:33:30

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: update na 1.6

1.6 dala dost prace takze se urcite nebude davat pryc wink Kdo chce starsi verzi muze si ji nainstalovat rucne ...

Offline

#5 2011-01-20 10:16:17

itservis
Člen
Registrován: 2011-01-18
Příspěvky: 70

Re: update na 1.6

Ja by som ju tam aj dal rucne keby som nemal nejaky problem s ftp ale z Vasej strany. Skusal som sa pripojit zo 6tich  rozlicnych IP adries a vyskusal som asi 10 ftp klientov a nic " time out pripojenia" tak teraz radte

Offline

#6 2011-01-20 16:03:47

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,326

Re: update na 1.6

Čo tak sem napísať prihlasovací login na ftp a spomenutých 6 IP aby sa ľahšie zisťovala chyba prečo ti to nejde?
Prípadne i vzory ako máš dotyčných ftp klientov nastavených.

Offline

#7 2011-01-20 16:50:54

itservis
Člen
Registrován: 2011-01-18
Příspěvky: 70

Re: update na 1.6

IP adresy su vedene v anglicku a ako som cital  - tak pristup z cudziny je blokovany !!! prepac ale znie mi to jak demokracia v cine . endora nie je moj prvy hosting a nikdy zdoraznujem nikdy som sa s takim niecim nestretol !!! poziadal som aj o vynimku na pripojenie mojej IP adresy ale zatial ziadna odpoved a nadovazok nefunguje ani net2ftp !!!! co je s tym vlastne ??? chcem tak vela ????

Offline

#8 2011-01-20 17:42:39

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,326

Re: update na 1.6

Pripojenie zo zahraničia je z dôvodu bezpečnosti, lebo endoru napáda x robotov zo zahraničia a preťažujú servery.
Z iného štátu som sa nepripájal cez FTP, takže netuším či by fungoval prístup keby vo webadmine nastavím pri FTP presne danú IP. net2ftp zrejme nefunguje preto lebo sa pripája zo zahraničnej IP adresy.

Žiadosť som si všimol v druhom vlákne, ale na dynamickú IP nieje možné toto povolenie. Potrebuješ statickú IP.

Offline

#9 2011-01-20 18:50:09

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: update na 1.6

net2ftp jsem zkousel a normalne mi bezi

Offline

#10 2011-01-30 19:40:22

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,326

Re: update na 1.6

Tento víkend som sa rozhodol vyskúšať i Joomla 1.6.0 na stránke http://joomla16.jecool.net/ a musím uznať že je naozaj pekne prepracovaná. Jediná nevýhoda je že ešte málo doplnkov na ňu existuje. A navyše vyžaduje dosť vysoké povolenia ohľadne zápisu do databáze a tým v nej nefunguje všetko, napr vymazať tému cez administráciu sa len tak nepodarí. Ďalej keď vymažem článok napíše že bol presunutý do koša a ten kôš nieje len tak nájdeniu, ale podarilo sa ho nájsť wink Ale inak by som do nej aj išiel, len sa mi zatiaľ nepodarilo stiahnuť mnou použitú šablónu na terajšom webe, inak na tom pracujem a snáď čoskoro stiahnem.

Offline

#11 2011-01-31 09:47:36

samajamado
Člen
Registrován: 2010-11-08
Příspěvky: 12

Re: update na 1.6

Keď chceš vymazať tému, choď do Extensions - Extension manager - Manage a nájdi si ju (vpravo sa dá v okienku Select Type vybrať template) a daj ju odinštalovať

Offline

#12 2011-01-31 15:39:36

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,326

Re: update na 1.6

Aha, tu to urobili až takto komplikovane, tak to je sila. Pred tým to išlo normálne cez správu šablón  wink aspoň som o niečo múdrejší, dík

Offline

#13 2011-02-01 10:03:12

samajamado
Člen
Registrován: 2010-11-08
Příspěvky: 12

Re: update na 1.6

mýliš sa, v 1.5 to nejde cez správu šablón, tiež som si to myslel, ale nezmenili to wink

Offline

#14 2011-02-01 15:46:13

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,326

Re: update na 1.6

A sakra  lol  teraz sa smejem sám sebe. No v nejakej verzií som to videl, alebo sa mi to len snívalo  roll

Offline

#15 2011-02-11 15:47:51

v3nik
Endora uživatel
Registrován: 2011-02-11
Příspěvky: 1

Re: update na 1.6

Možna jsem lama  :? , ale zorvna jsem si zaregistroval doménu 3. řádu a nechal automaticky nainstalovat joomlu. Jak se tam dá nahrát funkční čeština? Nebo ještě čeština na tuhle verzi není :?: Přes FTP jsem tam nahrál něco co jsem našel tady ve fóru, vůbec nevím jaká verze a vypadá to tak, jak by to vypadat nemělo, každopádně česky tam nic není.
Za jakoukoliv konstruktivní radu moc děkuju.

P.S. nešlo by do té automatické instalace přidat i ty překlady, když už to tak pěkně funguje?

Offline

#16 2011-02-11 23:10:44

peeeeta
Člen
Registrován: 2010-08-29
Příspěvky: 365
Web

Re: update na 1.6

v3nik napsal:

Možna jsem lama  :? , ale zorvna jsem si zaregistroval doménu 3. řádu a nechal automaticky nainstalovat joomlu. Jak se tam dá nahrát funkční čeština? Nebo ještě čeština na tuhle verzi není :?: Přes FTP jsem tam nahrál něco co jsem našel tady ve fóru, vůbec nevím jaká verze a vypadá to tak, jak by to vypadat nemělo, každopádně česky tam nic není.
Za jakoukoliv konstruktivní radu moc děkuju.

P.S. nešlo by do té automatické instalace přidat i ty překlady, když už to tak pěkně funguje?

Zdravím CZ překlad ještě stále není http://www.joomlaportal.cz/ Zde se dozvíš proč a za jak dlouho by měl být.Ale já osobně bych Ti doporučil Joomla 1.5, kterou si můžeš stáhnout zde Joomla 1.5.22
Doufám že ti tohle bude stačit.
Jinak nainstalovat joomla snad umíš když tak použij Google wink

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK