Nejste přihlášeni
Stránky 1
automaticky instalovana joomla byla aktualizovana na verzi 1.6
prosim snazne prosim nebolo by mozne nahodit do ponuky cms systemov naspet joomla 1.5 ??? respektive nedal by sa zmenit cms system konkretne na mojom projekte http://www.itservisuk.eu cms system na Joomla 1.5??? mam vsetky veci nachystane prave na tuto verziu a vecsina modulov ktore tam potrebujem dodat mi na novej joomle nejde !!! prosim!!! a tak i isto cez ziadeneho ftp klienta sa tam nemozem dostat !!! stale pise pise time out. dakujem
1.6 dala dost prace takze se urcite nebude davat pryc Kdo chce starsi verzi muze si ji nainstalovat rucne ...
Ja by som ju tam aj dal rucne keby som nemal nejaky problem s ftp ale z Vasej strany. Skusal som sa pripojit zo 6tich rozlicnych IP adries a vyskusal som asi 10 ftp klientov a nic " time out pripojenia" tak teraz radte
IP adresy su vedene v anglicku a ako som cital - tak pristup z cudziny je blokovany !!! prepac ale znie mi to jak demokracia v cine . endora nie je moj prvy hosting a nikdy zdoraznujem nikdy som sa s takim niecim nestretol !!! poziadal som aj o vynimku na pripojenie mojej IP adresy ale zatial ziadna odpoved a nadovazok nefunguje ani net2ftp !!!! co je s tym vlastne ??? chcem tak vela ????
Pripojenie zo zahraničia je z dôvodu bezpečnosti, lebo endoru napáda x robotov zo zahraničia a preťažujú servery.
Z iného štátu som sa nepripájal cez FTP, takže netuším či by fungoval prístup keby vo webadmine nastavím pri FTP presne danú IP. net2ftp zrejme nefunguje preto lebo sa pripája zo zahraničnej IP adresy.
Žiadosť som si všimol v druhom vlákne, ale na dynamickú IP nieje možné toto povolenie. Potrebuješ statickú IP.
net2ftp jsem zkousel a normalne mi bezi
Tento víkend som sa rozhodol vyskúšať i Joomla 1.6.0 na stránke http://joomla16.jecool.net/ a musím uznať že je naozaj pekne prepracovaná. Jediná nevýhoda je že ešte málo doplnkov na ňu existuje. A navyše vyžaduje dosť vysoké povolenia ohľadne zápisu do databáze a tým v nej nefunguje všetko, napr vymazať tému cez administráciu sa len tak nepodarí. Ďalej keď vymažem článok napíše že bol presunutý do koša a ten kôš nieje len tak nájdeniu, ale podarilo sa ho nájsť Ale inak by som do nej aj išiel, len sa mi zatiaľ nepodarilo stiahnuť mnou použitú šablónu na terajšom webe, inak na tom pracujem a snáď čoskoro stiahnem.
Keď chceš vymazať tému, choď do Extensions - Extension manager - Manage a nájdi si ju (vpravo sa dá v okienku Select Type vybrať template) a daj ju odinštalovať
mýliš sa, v 1.5 to nejde cez správu šablón, tiež som si to myslel, ale nezmenili to
Možna jsem lama :? , ale zorvna jsem si zaregistroval doménu 3. řádu a nechal automaticky nainstalovat joomlu. Jak se tam dá nahrát funkční čeština? Nebo ještě čeština na tuhle verzi není :?: Přes FTP jsem tam nahrál něco co jsem našel tady ve fóru, vůbec nevím jaká verze a vypadá to tak, jak by to vypadat nemělo, každopádně česky tam nic není.
Za jakoukoliv konstruktivní radu moc děkuju.
P.S. nešlo by do té automatické instalace přidat i ty překlady, když už to tak pěkně funguje?
Možna jsem lama :? , ale zorvna jsem si zaregistroval doménu 3. řádu a nechal automaticky nainstalovat joomlu. Jak se tam dá nahrát funkční čeština? Nebo ještě čeština na tuhle verzi není :?: Přes FTP jsem tam nahrál něco co jsem našel tady ve fóru, vůbec nevím jaká verze a vypadá to tak, jak by to vypadat nemělo, každopádně česky tam nic není.
Za jakoukoliv konstruktivní radu moc děkuju.P.S. nešlo by do té automatické instalace přidat i ty překlady, když už to tak pěkně funguje?
Zdravím CZ překlad ještě stále není http://www.joomlaportal.cz/ Zde se dozvíš proč a za jak dlouho by měl být.Ale já osobně bych Ti doporučil Joomla 1.5, kterou si můžeš stáhnout zde Joomla 1.5.22
Doufám že ti tohle bude stačit.
Jinak nainstalovat joomla snad umíš když tak použij Google
Stránky 1