Nejste přihlášeni
Dobrý den,
předem se omlouvám, pokud budu trochu drsnější, ale už toho mám dost.
Měl jsem dlouhodobé problémy s hostingem, tak jsem si koupil program PLUS (hodně problému se vyřešilo). A když se chci kouknout na můj web, tak údajně neexistuje ? Jako vysvětlíte mi to ? A přitom dneska odpoledne ješte normálně fungoval. Ani ve správci domén a souboru není NIC o tom webu. Jednalo se o web "http://medvideek.9e.cz/". Jako promiňte, ale na tom webu jsem pracoval hodně hodin a jen tak je pryč ? A přitom tam byl aktivovaný program PLUS, který jsem kupoval tento týden. Doufám, že se stala chyba na vaší straně a nahrajete vše zpět..
Děkuji za odpověď a za vyřešení mého problému.
Jen klid, jsem na tom stejně, ale s programem MEGA koupeným pár dní zpátky. Před pár hodinami nefungovali ani stránky Endory, takže předpokládám, že jim nějak zkolabovaly servery a postupně to všechno nahodí zpátky. Jenom taky doufám, že to bude co nejdříve.
Upravil poznavacky (2021-12-03 21:59:32)
Stejný problém, na večer jsem přidával novinky, dám refresh a web i z administrace je fuč... Je divné že jiný web na stejném serveru mi frčí v pohodě.
Upravil josh (2021-12-03 22:01:29)
Mám ten samý problém - MEGA zaplacen do května 2022, nyní mi to ukazuje, že jsem na tarifu free a eshop vyhazuje chybu HTTPS.
Před dvouma hodinama jsem v klidu naskladnila novinky na eshop a nyní je zákaznice nemohou nakupovat!
bohužel stejný problém - Plus (. Přitom "Server medvidek je v pořádku"
Mám stejný problém, stránky nefungují a - i když mám program Plus - uvádí se, že mám variantu Free. To je během dvou týdnů třetí velký výpadek. Tak snad, když je nás hodně, s tím co nejdřív něco udělají. Doufám, že to pak nedopadne jako nedávno, kdy po výpadku zmizela veškerá práce za posledních 24 hodin :-(.
Mám stejný problém - v programu PLUS na serveru ZAJÍČEK přestaly dnes v noci fungovat všechny moje weby. Cca od 01:47 je tam nulový datový provoz - data netečou ani tam, ani zpět. Do administrace webu se v Endoře dostanu, soubory tam jsou. Přes FTP je to ale také nepřístupné.
Stát se může všelicos, ale očekával bych, že se na úvodní stránce Endory v Novinkách objeví alespoň upozornění, že se něco děje (a že se to řeší). Že tam vidím jako poslední info upozornění k plánované údržbě služeb z 29.8.2021, z toho nemám moc dobrý pocit -buď pozdější informace zmizely, nebo je tam už nedávají. Přitom by si tím správci ušetřili spoustu odpovídání na maily, co se děje a proč to nefunguje...
Dobrý den, od včeřejšího večera se potýkáme s problémem s naši databázy uživatelů který má za následek nedostupnost všech zákaznických aplikací. Prosím sledujte nás na Facebooku