Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobry den,
chodi mi spam pres 'contact form' a jako odesilaci adresa je email na moji vlastni domene?
Jak je to mozne? Moje domena je healingnetherregions.com a ten adresa ze ktere udajne mail prisel (info@healingnetherregions.com) je take moje:
from: Healing Nether Regions <wordpress@healingnetherregions.com>
reply-to: info@healingnetherregions.com
to: healingnetherregions@gmail.com
date: Dec 26, 2020, 10:14 PM
subject: Healing Nether Regions "Concerning healingnetherregions.com"
security: Standard encryption (TLS) Learn more
Co s tim mohu udelat?
Dekuji.
Podarilo se mi aktivovat Google reCaptcha. Bude to stacit nebo muzete poradit neco lepsiho?
Ja hlavne nechapu jak je mozne ze mi ty spamy chodi z me vlastni emailove adresy...
Dobrý den, pokud jsou zasílány přes daný formulář, tak chodí z adresy kterou v něm máte nastavenou. reCaptcha by měla postačovat. Pokud nejsou zasílány z daného formuláře, pošlete nám prosím celou hlavičku na náš email info@endora.cz a podíváme se na to. U vlastních domén lze nastavit chování emailů přes SPF, DKIM a DMARC záznamy kde lze zvolit povolené IP adresy z kterých je možné emaily z vaši domény zasílat, jestli musí být podepsané nebo nikoliv přes DKIM a jak s nimi má server příjemce naložit když něco z těchto nastavení nesouhlasí (uložit do spam složky nebo email rovnou zahodit).
Stránky 1