Nejste přihlášeni
Stránky 1
Mám zásadní problém s debuggingem. Mám v nastavení endory zapnuté log_errors a display_errors, ale ani jedno nefunguje. Soubor v .tmp/mojedomna.cz-php_error.log neexistuje a nejde ani vytvořit.
Když si vesvém wordpress config file chci nastavit vlastní debug.log, úplně to ignoruje a do souboru se nic nezapisuje. Ani při použití jakéhokoliv debugging pluginu se nic neukládá. Když v nastavení endory vypnu log_errors a display_errors, nic se nezmění a žádné logy se ani tak neukládají.
Začínám z toho být zoufalý, protože se mi toto na jiných hostinzích neděje.
Pomůže někdo, prosím?
Tak to mě dost překvapuje, když je to server speciálně navržený pro wordpress, jak mám tedy dělat debugging kódu? Spoustu pluginů funguje špatně a potřebuji jejich opravu. Jakým způsobem je možné změnit server? Nikde jsem nebyl upozorněn na to, že delfinek tuto funkcni nemá. Koneckonců jsem o tento server ani nežádal a byl mi přidělen automaticky. Funkci debuggingu beru jako základní a zcela zásadní.
Na server delfinek systém přiděluje objednávky kde je vyžádána instalace WordPress, tj jste zvolili že chcete instalovat WordPress a systém vám vypsal informaci: "Váš účet bude veden na speciálním serveru určeném pro běh Wordpressu. Jiné aplikace nebudou fungovat optimálně a některé funkce nebudou dostupné." - zde to je uvedené tj včetně informace o nedostupných funkcích, například error log. Napište na info@endora.cz a můžu vám hosting převést k naši mateřince kde máme k dispozici i PHP 8.4.
Stránky 1