#1 2025-03-16 12:51:05

tvp
Endora uživatel

log_errors a display_errors nefunguje

Mám zásadní problém s debuggingem. Mám v nastavení endory zapnuté log_errors a display_errors, ale ani jedno nefunguje. Soubor v .tmp/mojedomna.cz-php_error.log neexistuje a nejde ani vytvořit.

Když si vesvém wordpress config file chci nastavit vlastní debug.log, úplně to ignoruje a do souboru se nic nezapisuje. Ani při použití jakéhokoliv debugging pluginu se nic neukládá. Když v nastavení endory vypnu log_errors a display_errors, nic se nezmění a žádné logy se ani tak neukládají.

Začínám z toho být zoufalý, protože se mi toto na jiných hostinzích neděje.

Pomůže někdo, prosím?

#2 2025-03-16 20:43:55

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Re: log_errors a display_errors nefunguje

Dobrý den, váš účet je na serveru delfinek kde toto nastavení nebylo implementováno.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#3 2025-03-17 00:10:51

tvp
Endora uživatel

Tak to mě dost překvapuje, když je to server speciálně navržený pro wordpress, jak mám tedy dělat debugging kódu? Spoustu pluginů funguje špatně a potřebuji jejich opravu. Jakým způsobem je možné změnit server? Nikde jsem nebyl upozorněn na to, že delfinek tuto funkcni nemá. Koneckonců jsem o tento server ani nežádal a byl mi přidělen automaticky. Funkci debuggingu beru jako základní a zcela zásadní.

#4 2025-03-18 21:27:49

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Na server delfinek systém přiděluje objednávky kde je vyžádána instalace WordPress, tj jste zvolili že chcete instalovat WordPress a systém vám vypsal informaci: "Váš účet bude veden na speciálním serveru určeném pro běh Wordpressu. Jiné aplikace nebudou fungovat optimálně a některé funkce nebudou dostupné." - zde to je uvedené tj včetně informace o nedostupných funkcích, například error log. Napište na info@endora.cz a můžu vám hosting převést k naši mateřince kde máme k dispozici i PHP 8.4.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK