Nejste přihlášeni
Stránky 1
Jinde jsem to také zkoušel, např v telefonu v Chromu a notebooku v Mozille a tam funguje.
Ale v ntb ještě ráno fungoval i v chromu. Pak jsem udělal nějaký zásah to drupal templatu a už to nešlo. Nicméně tím zásahem to nejspíš nebude, když to funguje jinde.
A te´d jsem si ještě vzpomněl, že jsem se v kořenovém adresáři snažil smazat nějakou složku s instalací drupalu, která se mi tam dostala omylem a nějak nešla smazat a admin mi říkal, že když to nepůjde, že to smaže. Jenže pak jsme to nějak vypustili :-).
Díky moc
Dobrý den,
o jakou doménu se jedná?
pardon, já sem osel. doména funglish.eu. děkuji.
ps- včera jsem ještě něco prováděl s htaccess, ale bylo to spíš dle návodu, než že bych úplně věděl, co činím.
Vypisuje se Vám nějaká chyba? Popřípadě jak se chyba projevuje? Vyzkoušel jsem chrome web v pořádku naběhl. Děkuji
vypisuje se mi toto:
„Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá!“ Jan Werich
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/users/kamob/funglish.eu/web/includes/cache.inc on line 439
Nicméně uvědomil jsem si, že jsem minulý nemohl najít heslo a tak jsem vložil jeden php soubour, který jsem myslím heslo nějak obnovil, ale pak začly ty problémy. díky
aha, rozumím, díky moc!
Zdravím ještě jednou, zjistil jsem, že tam mám nějakou složku Funglish BCP, která je tam zbytečně, nějak sem to tam dřív zkopíroval omylem.
Zkoušel jsem si ale smazat a nedaří se. Mohu požádat o její smazání, než budu zkoušet, který plugin bych mohl dát pryč. Nebo myslíte, že je to zbytečné?
Zdravím ještě jednou, zjistil jsem, že tam mám nějakou složku Funglish BCP, která je tam zbytečně, nějak sem to tam dřív zkopíroval omylem.
Zkoušel jsem si ale smazat a nedaří se. Mohu požádat o její smazání, než budu zkoušet, který plugin bych mohl dát pryč. Nebo myslíte, že je to zbytečné?
Zdravím, člen týmu endora mi sdělil, že je třeba uvolnit pamět, ale i po smazání některých modulů drupal stále neběží, momentálně je hláška
„Nejkrásnější ze všech tajemství je být géniem a vědět to jen sám.“ Mark Twain
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 85 bytes) in /home/users/kamob/funglish.eu/web/includes/menu.inc on line 3813
Netuší někdo, jak to opravit? Díky
Ano rozumím. Nicméně je to zvláštní, protože dlouho to běželo bez toho aniž bych nějaké nové moduly či obsah přidával.
Upravil kamob (2016-10-31 21:22:33)
Stránky 1