#1 2016-10-03 17:05:46

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Web naneběhne v Chromu

Jinde jsem to také zkoušel, např v telefonu v Chromu a notebooku v Mozille a tam funguje.

Ale v ntb ještě ráno fungoval i v chromu. Pak jsem udělal nějaký zásah to drupal templatu a už to nešlo. Nicméně tím zásahem to nejspíš nebude, když to funguje jinde.

A te´d jsem si ještě vzpomněl, že jsem se v kořenovém adresáři snažil smazat nějakou složku s instalací drupalu, která se mi tam dostala omylem a nějak nešla smazat a admin mi říkal, že když to nepůjde, že to smaže. Jenže pak jsme to nějak vypustili :-).

Díky moc

Offline

#2 2016-10-04 08:25:45

jiriolah
Podpora
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 272

Re: Web naneběhne v Chromu

Dobrý den,
o jakou doménu se jedná?

Offline

#3 2016-10-04 12:40:49

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Re: Web naneběhne v Chromu

pardon, já sem osel.  doména funglish.eu. děkuji.

ps- včera jsem ještě něco prováděl s htaccess, ale bylo to spíš dle návodu, než že bych úplně věděl, co činím.

Offline

#4 2016-10-05 09:34:19

jiriolah
Podpora
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 272

Re: Web naneběhne v Chromu

Vypisuje se Vám nějaká chyba? Popřípadě jak se chyba projevuje? Vyzkoušel jsem chrome  web v pořádku naběhl. Děkuji

Offline

#5 2016-10-08 12:25:46

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Re: Web naneběhne v Chromu

vypisuje se mi toto:

„Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá!“ Jan Werich
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/users/kamob/funglish.eu/web/includes/cache.inc on line 439

Nicméně uvědomil jsem si, že jsem minulý nemohl najít heslo a tak jsem vložil jeden php soubour, který jsem myslím heslo nějak obnovil, ale pak začly ty problémy. díky

Offline

#6 2016-10-08 15:07:42

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 9,908
Web

Re: Web naneběhne v Chromu

Chyba znamená že aplikácia potrebuje viac memory_limit - vyriešite navýšením hostingu na PLUS alebo MEGA prípadne deaktiváciou nejakého pluginu.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#7 2016-10-08 15:10:02

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Re: Web naneběhne v Chromu

aha, rozumím, díky moc!

Offline

#8 2016-10-08 15:27:17

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Re: Web naneběhne v Chromu

Zdravím ještě jednou, zjistil jsem, že tam mám nějakou složku Funglish BCP, která je tam zbytečně, nějak sem to tam dřív zkopíroval omylem.

Zkoušel jsem si ale smazat a nedaří se. Mohu požádat o její smazání, než budu zkoušet, který plugin bych mohl dát pryč. Nebo myslíte, že je to zbytečné?

Offline

#9 2016-10-09 10:35:45

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Re: Web naneběhne v Chromu

Zdravím ještě jednou, zjistil jsem, že tam mám nějakou složku Funglish BCP, která je tam zbytečně, nějak sem to tam dřív zkopíroval omylem.
Zkoušel jsem si ale smazat a nedaří se. Mohu požádat o její smazání, než budu zkoušet, který plugin bych mohl dát pryč. Nebo myslíte, že je to zbytečné?

Offline

#10 2016-10-30 23:32:57

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Re: Web naneběhne v Chromu

Zdravím, člen týmu endora mi sdělil, že je třeba uvolnit pamět, ale i po smazání některých modulů drupal stále neběží, momentálně je hláška

„Nejkrásnější ze všech tajemství je být géniem a vědět to jen sám.“ Mark Twain
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 85 bytes) in /home/users/kamob/funglish.eu/web/includes/menu.inc on line 3813

Netuší někdo, jak to opravit? Díky

Offline

#11 2016-10-31 08:08:21

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 9,908
Web

Re: Web naneběhne v Chromu

Buď vypnutím ďalšieho modulu, alebo navýšením hostingového programu kde je vyšší memory_limit


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#12 2016-10-31 21:17:46

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Re: Web naneběhne v Chromu

Ano rozumím. Nicméně je to zvláštní, protože dlouho to běželo bez toho aniž bych nějaké nové moduly či obsah přidával.

Upravil kamob (2016-10-31 21:22:33)

Offline

#13 2016-11-01 00:07:23

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 9,908
Web

Re: Web naneběhne v Chromu

Je možnosť že sa niektorý modul alebo jadro drupalu aktualizoval a v novej verzií vyžaduje viac pamäte.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK