Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
po kliknutí na "chci založit hosting zdarma" se mi zobrazí tohle:
Vyplňte prosím následující krátký formulář, který je potřebný k založení vašeho webhostingu. Po jeho odeslání se dozvíte přístupové informace a váš webhosting zdarma bude připraven k použití.
Objednávku je možné provést pouze z České nebo Slovenské Republiky
Jinak je stránka prázdná a žádný formulář na ní není.
Skripty mám povolené, Flash jsem zkusil taky zapnout a nic. Žádný zablokovaný obsah nebo popup mi prohlížeč (Firefox 3.0.19) nehlásí. Mohlo by to být tím, že mám Windows v angličtině (že to třeba vypadá, že nejsem v ČR, i když jsem)?
Díky.
Ano to by mohlo byt tim. Zkuste si na chvili prepnout prohlizec do cestiny
Díky za rychlou odpověď.
Přepnutí nepomohlo, nezbývá než to zkusit z jiného stroje.
M.
Mají to udělané nějak "chytře" přes IP+prohlížeč. Už se to tu řešilo. Radil jsem vycházet z hostname, ale nikdo mě neslyšel... (hostname končí cz, sk =>OK, k identifikaci jazyka to fungovalo skvěle)
Litera scripta manet.
Mají to udělané nějak "chytře" přes IP+prohlížeč. Už se to tu řešilo. Radil jsem vycházet z hostname, ale nikdo mě neslyšel... (hostname končí cz, sk =>OK, k identifikaci jazyka to fungovalo skvěle)
Každá IP nemá hostname, čiže asi 70% slovákov a čechou by sa sem nedostalo lebo ich ip nemá hostname, to by bolo ešte viac obmedzené ako to je teraz ![]()
Ted tam je pokud je IP nebo prohlizec cesky tak zobraz registraci
Já bych to udělal takhle (kocepčně):
$u_aress=HOSTNAME=="cz"||IP=="cz";
$u_interf=SYSTEM=="cs"||BROWSER=="cs";
if($u_aress||$u_interf)include "formular.php"
Litera scripta manet.
Je to jak to je ... aktualne neni cas to predelavat. S formularem ma problem cca jeden uzivatel mesicne ...
Víte, opravdu mě trápí, že kdekoliv napíšu do BugReportu, dozvím se, že ta chyba vlastně nevadí... Ale chápu, že jsou i zásadnější potíže, které mají prioritu.
Mimohodem, už jde do cronu zadat adresa i s http:// a neflkuše to error?
Litera scripta manet.
Stránky 1