#1 2011-01-17 15:47:41

Mircosoft
Člen
Registrován: 2011-01-12
Příspěvky: 8

Re: Nejde založit stránka (nevidím formulář)

Dobrý den,
po kliknutí na "chci založit hosting zdarma" se mi zobrazí tohle:

Vyplňte prosím následující krátký formulář, který je potřebný k založení vašeho webhostingu. Po jeho odeslání se dozvíte přístupové informace a váš webhosting zdarma bude připraven k použití.

Objednávku je možné provést pouze z České nebo Slovenské Republiky

Jinak je stránka prázdná a žádný formulář na ní není.
Skripty mám povolené, Flash jsem zkusil taky zapnout a nic. Žádný zablokovaný obsah nebo popup mi prohlížeč (Firefox 3.0.19) nehlásí. Mohlo by to být tím, že mám Windows v angličtině (že to třeba vypadá, že nejsem v ČR, i když jsem)?

Díky.

Offline

#2 2011-01-17 15:51:58

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Nejde založit stránka (nevidím formulář)

Ano to by mohlo byt tim. Zkuste si na chvili prepnout prohlizec do cestiny

Offline

#3 2011-01-17 16:10:54

Mircosoft
Člen
Registrován: 2011-01-12
Příspěvky: 8

Re: Nejde založit stránka (nevidím formulář)

Díky za rychlou odpověď.
Přepnutí nepomohlo, nezbývá než to zkusit z jiného stroje.

M.

Offline

#4 2011-01-17 20:35:51

Darker
Člen
Místo: Town of Halloween
Registrován: 2010-10-21
Příspěvky: 224
Web

Re: Nejde založit stránka (nevidím formulář)

Mají to udělané nějak "chytře" přes IP+prohlížeč. Už se to tu řešilo. Radil jsem vycházet z hostname, ale nikdo mě neslyšel... (hostname končí cz, sk =>OK, k identifikaci jazyka to fungovalo skvěle)


Litera scripta manet.

Offline

#5 2011-01-17 20:38:19

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,885

Re: Nejde založit stránka (nevidím formulář)

Darker napsal:

Mají to udělané nějak "chytře" přes IP+prohlížeč. Už se to tu řešilo. Radil jsem vycházet z hostname, ale nikdo mě neslyšel... (hostname končí cz, sk =>OK, k identifikaci jazyka to fungovalo skvěle)

Každá IP nemá hostname, čiže asi 70% slovákov a čechou by sa sem nedostalo lebo ich ip nemá hostname, to by bolo ešte viac obmedzené ako to je teraz lol


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#6 2011-01-17 20:49:58

Darker
Člen
Místo: Town of Halloween
Registrován: 2010-10-21
Příspěvky: 224
Web

Re: Nejde založit stránka (nevidím formulář)

Krom && existuje také ||, víme?


Litera scripta manet.

Offline

#7 2011-01-17 21:06:14

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Nejde založit stránka (nevidím formulář)

Ted tam je pokud je  IP nebo prohlizec cesky tak zobraz registraci

Offline

#8 2011-01-18 01:32:43

Darker
Člen
Místo: Town of Halloween
Registrován: 2010-10-21
Příspěvky: 224
Web

Re: Nejde založit stránka (nevidím formulář)

Já bych to udělal takhle (kocepčně):
$u_aress=HOSTNAME=="cz"||IP=="cz";
$u_interf=SYSTEM=="cs"||BROWSER=="cs";
if($u_aress||$u_interf)include "formular.php"


Litera scripta manet.

Offline

#9 2011-01-18 06:09:55

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,885

Re: Nejde založit stránka (nevidím formulář)

Ja osobne som v Plzni a mám hostname z koncovkou .net tak isto ako všetci pripojený cez PilsFree


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#10 2011-01-18 09:09:25

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Nejde založit stránka (nevidím formulář)

Je to jak to je ... aktualne neni cas to predelavat. S formularem ma problem cca jeden uzivatel mesicne ...

Offline

#11 2011-01-18 17:46:35

Darker
Člen
Místo: Town of Halloween
Registrován: 2010-10-21
Příspěvky: 224
Web

Re: Nejde založit stránka (nevidím formulář)

Víte, opravdu mě trápí, že kdekoliv napíšu do BugReportu, dozvím se, že ta chyba vlastně nevadí... Ale chápu, že jsou i zásadnější potíže, které mají prioritu.
Mimohodem, už jde do cronu zadat adresa i s http:// a neflkuše to error?


Litera scripta manet.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK