Nejste přihlášeni
Dobry den uz asi 2 tydny se nemohu pripojit na FTP pres ftp clienta,pres webftp se pripojim ale pres clienta ne a udaje sem nemenil na ftp.Pod temi udaji sem se do ted normalne prihlasoval.Prosim o pomoc.Dekuji
Jaka je vase IP adresa ? viz
http://www.mojeip.cz/
46.33.96.4
Tak v tom problem nebude. Posledni co me napada je jestli nemate nastaven na svem pc nejaky firewall.
Mam v clientovi cca 10 pripojeni a na kazdy se pripojim jen ne na endoru.Firewall sem vypnul a zkusil ale problem pretrvava.
A napise to nejakou chybu?
Zde prikladam screeny.
Jedine kam se dostanu a a co se nacte je videt zde,dal uz to nic nenacita,jen tyhle radky,potom cca 10s nic a skoci "pripojeni se nezdarilo".Zkousel sem srv3 srv30 i ip ale nejde nic,vzdycky je tam tenhle problem.
srv30.endora.cz
ati
Skus filezillu
Zkusil sem Filezilla : Prekrocen casovy limit.Nelze se spojit se serverem.
zkuste ted
Parada,jede to,dekuju moc,cim to bylo jestli se muzu zeptat..?
Zaktualizoval sem seznam IP pro blokaci ftp. Tj vase IP driv patrila do jineho statu.
Zdravím, tiež mám problém s pripojením cez TC - hneď vypíše časový limit spojenia vypršal.
Moja IP je 188.112.68.107 (dynamická), ftp mám zadaný srv20.endora.cz.
Vďaka
IP adresa 188.112.68.107 patrí štátu Slovensko, konkrétne spoločnosť Slovanet a.s. a je k nej pravdepodobne zriadený balíček služieb Triple-play
Slovanet to je ale bez triple-play , ešte dodám, že ftp mi nejde asi od piatka večer.
Zitra by to melo bezet. Je tam nejaky problem v db IP
Zkuste ted
Pripojeni ze zahranici je blokovane. Udelal jsem vam vyjimku.
Také se nemohu připojit přes ftp. Jsem v Anglii.
Login: pukii
Domena: srv10.endora.cz
No je to jasné. Povolené pripájanie na FTP je len z českej a slovenskej republiky. Zo zahraničia musíš použiť webftp prípadne ak máš pevnú IP adresu je možné požiadať o povolenie aby ti to fungovalo.