Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, dnes večer mi přestal fungovat web <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.dire.cz">www.dire.cz</a><!-- w -->, chybová hláška:
jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 145
Table './joom190410679290/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( 'qbag77q7fq6aac3cu7nfochj27','1289254502','','0','1','0' ) Fatal error: Allowed memory size of 50331648 bytes exhausted (tried to allocate 76 bytes) in /home/users/jakubcin/dire.cz/web/libraries/joomla/error/exception.php on line 117
Prosím o pomoc, jedná se opravdu o poškozenou databázi, nebo vyčerpaný nějaký limit? Případně jak databázi opravit/obnovit?
Děkuji za odpověď...
Zřejmě to byl globálnější problém, je to vyřešené. Díky moc
Globalnejsi problem to nebyl - db jsem vam opravil ale zapomnel jsem to napsat.
Aha, tak to velké díky - já jsem si to dal do souvislosti s tím, že ráno se nedalo dostat ani na phpAdmin, ale to bylo zřejmě vyvoláno migrací SQL. Ještě jednou díky!
Ano to bylo migraci.
Dobrý deň, mám znovu ten istý problém. Môžem poprosiť o opravu databáze, prípadne poradiť, ako mám chybu do budúcna opraviť sám? Ďakujem za pomoc...
jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 145
Table './joom190410679290/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( 'k3t1g3qmkuhbe6g83nl7m7mfo1','1292261301','','0','1','0' ) Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes) in /home/users/jakubcin/dire.cz/web/libraries/joomla/error/exception.php on line 117
opraveno
Díky moc!
Vypni si v Joomle ukladanie relácií do databázy, nastav si to na nikde aby si sa podobným problémom vyhol.
Prípadne ak sa daný problém vyskytne, prihlás sa do phpmyadmin a vyprázdni obsah tabuľky jos_session
Stránky 1