Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
nezvažujete podporu DNSSEC? Velice bych ji uvítal, pokud vím tak cz.nic má i nějaké rozumné návody na polo/automatickou správu.
Díky
Bohuzel software pouziti pro vedeni DNS dnssec nepodporuje. Jakmile bude podpora pridana tak o tom zacneme uvazovat .
Jaký SW používáte? Pokusil bych se vypomoci vývojářům s impementací.
Díky
Podle toho, co jsem našel tak od verze 2.9.21 má podporu pro DNSSEC. Chápu, že nejsem platící člověk, ale nemám zatím rozběhnuté weby, Váš hosting je mi sympatický, a plánuji po spuštění zakoupení plus programu. Bohužel DNSSEC je pro mě celkem důležité.
podpora je pres projekt
http://wiki.powerdns.com/trac/wiki/PDNSSEC
ktery jeste neni dostatecne stabilni.
Pokud pozadujete dnssec tak netusim co hledate na hostingu za 15kc/mesicne .
Active24.cz ponúka DNSSEC zdarma pri použití ich DNS. Stačí zmeniť registrátora na nich, nastaviť ich DNS a zapnúť DNS. Potom len nastaviť smerovanie A záznamov na server Endory a je to. Takto to aj ja mám na mojich doménach.
Presne tak. Pri precislovani serveru vam ale hrozi nefunkcnost domeny.
to prijde ... hodne uzivatelu tu ma ale uvedene nefunkcni emailove adresy
Ahoj,
mám dvě otázky:
1) Mám doménu trkac.cz registrovanou u Active24.cz. Na endora.cz mám také založený účet. Jak mám postupovat, pokud bych doménu trkac.cz chtěl hostovat na endoře? Musím na andoře nejdřív založit nějakou doménu 2.řádu, nebo to jde rovnou?
2) Rozumím dobře (viz níže) že mohu zachovat Active24.cz jako registrátora domény a zachovat tak DNSSEC zdarma na této doméně?
Active24.cz ponúka DNSSEC zdarma pri použití ich DNS. Stačí zmeniť registrátora na nich, nastaviť ich DNS a zapnúť DNS. Potom len nastaviť smerovanie A záznamov na server Endory a je to. Takto to aj ja mám na mojich doménach.
Ak už konto máte doménu si pridáte po prihlásení na webadmin.endora.cz - ak konto nemáte tak registrácia na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.endora.cz">www.endora.cz</a><!-- w --> - pridať doménu 2 rádu. Následne v časti Nastavení zistíte IP servera na ktorom sa vaše konto nachádza, na túto IP stačí nasmerovať doménu pomocou A záznamov.
Dobrý den,
jak to nyní vypadá se zavedením podpory DNSSEC pro webhosting?
Díky za info
Stránky 1