Nejste přihlášeni
Stránky 1
Čo si na to myslíte? Podľa mňa áno.
Webspell - klasika a skoro žiadne SEO (aspoň URL nie su formátované). Aj keď webspell má mnoho šablón, ale má tam nedostatky napr. žiadna administrácia pre zmenu šablóny. Chcete si vytvoriť vlastnú stránku, tak potrebujete si vytvoriť buď PHP súbor v koreňovom adreśary alebo mať stránku index.php?site=static&staticID={ID}.
PHP-fusion - čo tam. Mne sa tento RS vôbec nepáči už aký základný Model tento systém ma. Na stránky sa dostávate cez viewpage.php?id={ID}, čo tiež je nič moc.
Clantiger - neaktuálny a je tam množstvo chýb, ktoré doteraz neboli opravené oficiálne.
Nechcelo by to nové CMS-ko pre herné klany, kde by ste mali na CW-čka URL napr. /zapasy/ alebo aj /clanwary/ podľa toho, ako si to nastavíte v administrácii. Na osobitné stránky by sa prichádzalo na URL /co-je-to-esl/ a pod. Žiadne dynamické URL, čo sú nepriehľadné ale pekné statické URL. Jedine kde by sa použil identifikátor je vo fóru na príspevok a pre podrobnejšie info o zápase napr. /zapasy/123/ /forum/prispevok/{SEO-prispevku}p123/ atď.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
niesom bohvie aký expert ale myslím, že máš pravdu
pak jedine si něco napsat sám
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
JOOMLA ide tak ako si hovoril
weby pro klany bych rozjel na Drupalu.... vytvoříš na něm prakticky cokoli...
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
tj, ale toho inštalovania tam je dosť tych modulov na to aby mal poriadne SEO a ešte takéto veci Uvidíme, ako sa mi podarí ten môj systém rozchodiť - ešte som pri tvorbe tabuliek
Aspoň som si na nete našiel dobrý admin template. Bude to celé priehľadné a plánujem tu prácu najneskôr dokončiť do marca 2011 a ak bude fungovať tak ako si to predstavujem, tak to bude najlepší CMS pre klany.
Portfólio
PHP-fusion má dobré pluiny pro zapasy, ligu atd
No ja osobne som upustil od vlastného CMS, radšej použijem Joomlu ktorá je sama o sebe prepracovaná až dosť a ak niečo potrebujem navyše stačí naprogramovať len komponent do nej a je to ;o)
da sa urobit aby bolo tvojweb.xx/nieco.php/ ale to musis vediet CSS+HTML aspon kusok
aj to je blbe; proste PHP-fusion vobec nepodporujem a preto to bude novinka to CMS-ko. Prvá betaverzia nebude až tak skoro, robí mi problém hlavne fórum, ktoré budem programovať prvý krát. Ale do marca budúceho roka by som to plánoval mať zž hotové. Hlavne sa do toho pustím cez vianočné prázdniny.
Portfólio
Aj v samotnom php-fusione sa dajú docieliť odkazy typu vasweb.tdl/mame-novy-web len to chce troška skúsenosti keďže to nieje jednoduchý CMS a je tam toho veľa, a môžem ho len kľudne doporučiť keďže patrí k jedným z najlepších voľných CMS.
Ot: cawes castel
Prešiel som veľa hostingov, ale Endora.cz je najlepšia !!!
JAS a JAS Design
Najnovšie projekty: 1. World Programes - SPONZORING
Stránky 1