#1 2025-10-08 00:33:09

Cobra11
Endora uživatel

[SOLVED] Změněné přihlašovací jméno

Dobrý den,

dostal jsem se do nepříjemné situace, za kterou si asi můžu sám, ale opravdu jsem nečekal, že to bude problém.

Když vznikla nová administrace (ještě před migrací), tak jsem našel možnost si změnit přihlašovací jméno, a také jsem to udělal, a to byla chyba.

Od té doby jsem se do nové administrace nedostal, zkoušel jsem zapomenuté přihlašovací jméno, obdržel ho v e-mailu a ani tak nejde. Nyní když to vypadá, že server konik již byl migrován, tak ve staré administraci už také nic neudělám.

Mé staré a původní přihlašovací jméno je stejné jako přezdívka zde na fóru, nejde ani přihlášení zadáním e-mailu.

Nejsnadnější a snad i nejlepší řešení by bylo vrátit ten účet do původního stavu, jak byl, tedy pokud to jde.

Děkuji...

Upravil Cobra11 (2025-10-08 00:33:45)

#2 2025-10-10 15:36:34

Cobra11
Endora uživatel

Re: [SOLVED] Změněné přihlašovací jméno

Tady mi asi nikdo nepomůže, co? A jakožto FREE uživatel mám tedy smůlu?

Na účet se nedostanu, žádným způsobem, prostě mě to nepustí.

#3 2025-10-10 20:32:21

Manhetn
Člen
Web

Dostat se do nové administrace je opravdu porod. Moje ID v mém případě stále nefunguje a jediná možnost přihlášení je přes tuto stránku, která není nikde uvedena https://admin.endora.cz/my-account#tab_3 . Třeba se ti poštěstí a přihlásíš se. Osobně svůj hlavní web asi přesunu na jiný hosting, snad 2 roky jsem tady řešil výpadky serveru Zajíček a teď s příslibem, že po migraci problémy ustanou, má web na FREE programu dva reklamní bannery Endory s nemožností upgradu na placený FUN. Už mě to osobně přestává bavit, to čekání na odpovědi je zde neuvěřitelně dlouhé :-/ .

#4 2025-10-10 20:47:00

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Dobrý den @Manhetn automatická změna na placenou variantu se připravuje. Nyní je potřeba si o změnu zažádat přes email. Přihlášení přes mojeID bylo deaktivováno a je potřebné si jej znovu v nové administraci aktivovat. Uživatelské jména použité ve staré administraci byli zachovány a převedeny do administrace nové. Postačí tak použít stejné uživatelské jméno. U některých zákazníků který měli více účtu se stejnými údaji, byli služby sjednoceny pod jeden hlavní účet (jeho název jsme zasílali emailem). K tomuto účtu byli vytvořeny podúčty názvů původních účtu včetně služeb které v nich byli ve staré administraci.

Odpověď na fóru jsou skutečně opožděné, na email však reagujeme do 24 hodin. Těch máme v poslední týdny hodně a někdy bohužel nezůstane čas projít i fórum za co se vám omlouvám.

@Cobra11 - problém s vašim loginem jsem nahlásil programátorům k nápravě. Za komplikaci se vám omlouvám.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#5 2025-10-11 12:06:02

Cobra11
Endora uživatel

JF napsal:

@Cobra11 - problém s vašim loginem jsem nahlásil programátorům k nápravě. Za komplikaci se vám omlouvám.

Právě jsem to opět zkusil, s novým přihlašovacím jménem a jsem tam, zřejmě došlo k nápravě, tímto děkuji Vám i programátorům smile.

#6 2025-10-11 20:06:18

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

@Cobra11 - Dobrý den, ano, včera v půl jedenácté programátoři login opravili.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK