Nejste přihlášeni
Zdravím, na starém i novém webu je stále problém s přihlášením přes Moje ID, nicméně tentokrát je problém i klasické přihlášení přes uživ. jméno a heslo.
Když dám přihlásit, vyskočí na mě změť špatně načteného CSS a html
Když se nicméně zkouším přihlásit, tak to hlásí špatné uživ. jméno nebo heslo. Přitom jsem si celkem jist, že vše zadávám správně. A kliknutí na Zapomenuté heslo jaksi nefunguje. Na telefonu tlačítko Zapomenuté heslo funguje, ale prý zadávám špatný email, kde je tedy problém?!! EDIT: Aha, dole je schovaný odkaz na staré přihlášení před srpnem 2025 . Na tomto starém přihlášení se již dostanu do administrace, nicméně Moje ID stále nefunguje.
a přes Moje ID jsem měl dát povolení odeslat své údaje společnosti WebGlobe, tak jsem dal Ano a teď mě přihlášení přesměruje na JSON kód s false
Rád bych se už přihlásil přes Moje ID, jelikož přes tento účet mám přístup k webu známého, na kterém bych potřeboval něco upravit, ale už tak minimálně rok a půl nemohu :-/ .
Předem děkuji, snad už něco bude normálně na webu fungovat :-( .
Používám aktuální Firefox 115.26.0esr (64 bitů) . Buď jste na webu použili nějaké nové CSS , které je dostupné pouze v Edge a Chromu nebo nevím.
Upravil Manhetn (2025-08-17 21:33:50)