Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
ahojte.. zaregistroval som sa na endora.cz a asi az po 1hod. som sa isiel pripojit cez FTP a vobec to neslo.. proste 1minutu sa tam prihlasovalo a VÔBEC neslo nahrat subory.. prosim o radu.. dakujem
Prosím zaregistrujte sa: http://www.diskusneforum.tym.sk/.
Ďakujem.
Zdravím,len taká malá otázka.
Kedysi som tu zaregistroval oznam,že sa nedá pripájať na ftp pomocou total commandera kvôli bezpečnosti?
Stále platí tento stav?
Pripájam sa zo Slovenska a mám ten istý problém ako je spomínaný hore.Cez TC ma vôbec nechce pustiť.A tak využívam jedine pripojenie cez endoru,čo ma dosť obmedzuje v prenose dát a už sa mi aj párkrát stalo,že ma na webftp vôbec nechcelo pustiť.
Mě to taky nefunguje jak by mělo, ale já mám jeden problém, a to že jedu na síti, kde máme všichni stejnou ip adresu, takže když tu udělal někdo jinej průser, tak to nikomu nepude
Jelikoz sem nedostal odpoved tak nemohu pomoci .
moje ip je: 178.77.246.1
Hanzy: ip blokovana neni. Nemate v administraci nastavene pripojeni jen z urcitych IP?
Právě že ne mě se nejde napojit přes total commander. Normál přes webadmin to jde
Teďka jsem byl u švagra na noťasu, chtěl jsem se připojit přes TC na endoru, ale také mi to nešlo, proto doporučuji stáhnout Filezillu, už léta v ní pracuju, pracuje se mi v ní pohodlně, je přehledná a celkem i rychlá
Stránky 1
Téma uzavřeno