Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, dnes v 00:59 přestal fungovat přístup přes ftp na stránky
http://meteosvratka.comehere.cz/
Mrkněte na to prosím. Děkuji
Mám stejný problém, hlásí mi to přístup odepřen, pokud se chci připojit jinak než přes webovou administraci.
Stejný problém, opakovaně požaduje zadání hesla, které je ale správné. Problém je ale pouze u přístupů bez nastavení omezení IP! V případě, že se omezení IP nastaví, přístup funguje. Já ale nutně potřebuji u jednoho účtu přístup bez omezení. Prosím o rychlé vyřešení problému.
nefunguje ftp pristup
Zoufale se s tím morduju od noci a pořád nic.
Také mi TP nefunguje. Za nefunkční služby rozhodně platit nebudu, klidně to dám na ČOI
Také se připojuji k problému. Nejde mi FTP na konik.endora.cz, jak popisují kolegové výše.
Pokud můžete, zadejte si svoji IP adresu v nastavení "FTP účty" do "Omezení IP" a bude vám přístup na zadané IP fungovat. Mně je to bohužel k nepotřebě, protože potřebuji přístup bez ohledu na IP.
Pokud můžete, zadejte si svoji IP adresu v nastavení "FTP účty" do "Omezení IP" a bude vám přístup na zadané IP fungovat. Mně je to bohužel k nepotřebě, protože potřebuji přístup bez ohledu na IP.
Já na doméně provozuji vzdálenou meteostanici a nechávám si posílat fotky z kamer, takže to omezení také nic neřeší.
Upravil nasehradeckocz (2025-01-03 15:46:47)
Dobrý den, na servery se vyskytl problém s GeoIP lokací čím jsou pro server všechny IP brány jako zahraniční. Okamžitě lze vyřešit přidáním IP adresy do omezení IP u daného FTP uživatele. Na nápravě pracujeme. Za komplikaci se vám omlouváme.
Stránky 1