#1 2024-08-11 19:21:51

snecipdy
Endora uživatel

Fatal Error?

Ahoj, delší dobu jsem nepoužila svoje weby (nebyl čas), a aby nebyl smazaný, tak jsem se chtěla přihlásit. Jenže mi to furt hlásí chybu, a když jsem to zkoušela několikrát dokola, tak to začalo vypisovat nějaký dlouhý texty a já vůbec nevím, co se děje. Předpokládám, že smazaný web nemám, to by mi přišlo upozornění... Na nějaký věci jsem klikala v administraci, ale nevím, jestli jsem to ještě víc nepotentovala. Prosím o radu, jak získat web zpět. Děkuji.

https://summonerswar.funsite.cz/wp-login.php
https://zellie.funsite.cz/wp-login.php

Fatal error: Uncaught Error: Class 'WP_Translation_Controller' not found in /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-includes/l10n.php:800 Stack trace: #0 /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-includes/l10n.php(1013): load_textdomain() #1 /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-content/plugins/nginx-cache/nginx-cache.php(25): load_plugin_textdomain() #2 /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-content/plugins/nginx-cache/nginx-cache.php(314): NginxCache->__construct() #3 /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-settings.php(473): include_once('/home/users/sne...') #4 /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-config.php(76): require_once('/home/users/sne...') #5 /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-load.php(50): require_once('/home/users/sne...') #6 /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-login.php(12): require('/home/users/sne...') #7 {main} thrown in /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-includes/l10n.php on line 800

Fatal error: Uncaught Error: Class 'WP_Translation_Controller' not found in /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-includes/l10n.php:800 Stack trace: #0 /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-includes/l10n.php(957): load_textdomain() #1 /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-includes/class-wp-fatal-error-handler.php(49): load_default_textdomain() #2 [internal function]: WP_Fatal_Error_Handler->handle() #3 {main} thrown in /home/users/snecipdy/zellie.funsite.cz/web/wp-includes/l10n.php on line 800

Tato stránka nefunguje Web summonerswar.funsite.cz momentálně tento požadavek nemůže zpracovat.
HTTP ERROR 500

#2 2024-08-18 18:43:40

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Re: Fatal Error?

Dobrý den, aktualizace WordPressu narazila na limity hostingu LITE a zlyhala. Zadal jsem přepsání souborů (provedení aktualizace). Za nějakou chvilku by již měli stránky běžet.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#3 2024-08-20 20:26:44

snecipdy
Endora uživatel

Re: Fatal Error?

Dobrý den, děkuji za obnovení, už jsem se lekla, že jsem o vše přišla. smile

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK