Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je možné změnit server. Web běží v pořádku, ale nastavení u domén 3. řádu není na serveru delfinek k dispozici. Dalo by se to změnit ?
Server delfinek
Váš účet je veden na speciálním serveru určeném pro běh Wordpressu.
Jiné aplikace nebudou fungovat optimálně a některé funkce nemusí být dostupné.
Děkuji.
S Pozdravem
Jarda
Mám dojem, že tazatel se ptal na možnost přesunu i uživatelského účtu na jiný server (což předpokládám, že nejde).
Jen dvě věci na světě jsou nekonečné: Vesmír a lidská hloupost. U toho prvního si však nejsem jistý.
- Albert Einstein
@marpolda v případě zachování stejného názvu účtu je nutno účet smazat a následně znovu založit. Systém maže prázdné účty bez hostingu přibližně do 48 hodin. Proto je rychlejší přesun mezi účty. Kdo si s tímto neví rady, může objednat práci administrátora na žádost klienta (500 Kč bez DPH za každou započatou hodinu práce).
500 na hodinu? Dobrá práce. Ale jak jsem předpokládal, přesun uživatelského účtu mezi servery obyčejně možný není, je nutný zásah administrátora.
Jen dvě věci na světě jsou nekonečné: Vesmír a lidská hloupost. U toho prvního si však nejsem jistý.
- Albert Einstein
@marpolda ano, takto to má Endora v ceníku https://www.endora.cz/cenik již několik let. Jedná se aktuálně o nejlevnější účtovanou práci administrátora, u webglobe v době 8-17 hod je částka 1200 Kč bez DPH hodina, 17-8 je částka 2400 Kč bez DPH hodina.
Tak to už je slušná marže, no. Já jsem na serveru sasanka spokojen, takže já těchto služeb asi příliš nevyužiju (zatím).
- Albert Einstein
Stránky 1