Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den zase opět chyba u vás opět se změnili záznamy web : ( bluraytracker.cz)
Tento web není dostupnýOdpověď webu bluraytracker.cz trvala příliš dlouho.
Zkuste:
Zkontrolovat připojení
Zkontrolovat proxy server a firewall
Spustit Diagnostiku sítě systému Windows
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
není to poprvé buď se to opraví a bude web fungovat jak má nebo si zažádám o vrácení peněz .
muj web opet nejede.
Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu za chvíli.
Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého počítače.
Pokud je váš počítač chráněn firewallem nebo proxy serverem, zkontrolujte, že má Firefox přístup na internet.
jsem IT technik chyba na mé straně není chyba se vždy projevý u vás chtěl bych tedy požádat o změnu serveru server konik má neustále problémy
Dobrý den,
mám stránky na serveru Zajíček, na kterém momentálně nefunguje ani jeden web ( www.manhetn.info , www.nutgon.cz , ... ... ) . Buď web načítá cca 3 minuty nebo vyskočí stránka s Endorou že je web nedostupný. Ještě včera jsem tyto problémy neměl. Předem děkuji.
Dobrý den, procházím stránkami a nyní se jeví jako funkční s okamžitým načtením. Bohužel nejsem schopen zjistit příčinu. Administrátoři žádný problém ve sledovacích systémech neeviduji. Je zde možnost že byl server mírně přetížen jiným uživatelem co nevyskočilo ve sledování a zpomalilo všechny ostatní.
Přetížení částí serveru neznamená jeho nedostupnost, jen je více vytížen požadavky zákazníků než je běžné. Sdílený nízkonákladový webhosting kterým je i Endora nese riziko omezení všech na daném serveru když jiný uživatel vykoná jeho přetížení. V případě že je toto pro vaše webhostingy problém, můžu doporučit profesionální řešení od www.webglobe.cz kde získáte webhosting již od 49 Kč bez DPH měsíc s 50GB prostoru (nyní v akci na první rok za 29 Kč bez DPH měsíčně) s nonstop podporou jak na telefonu tak emailem.
to by taky tento web jak jse udal musel jít www.webglobe.cz a ještě po výpadku by musel jí tak https dneska do 11h to šlo jak má a teď zase jenom problémy uvažuji o navrácený penez
Dobrý den, www.webglobe.cz mi korektně běží. Jak se u vás projevuje jeho nedostupnost?
Certifikát se u vaši domény neprodloužil z důvodu že v době prodloužení jste měli doménu nasměrovanou na cloudflare čím obnova certifikátu zlyhala (nebylo přímé nasměrování na naše servery s povolením všech portů). Nyní jsem jej nechal přegenerovat. Nejedná se o chybu webhostingu na základě které by šlo odstoupit od smlouvy s navrácením zaplacené částky.
tento web není dostupný jak na telefonu tak i na počítači i na jiné sití pořád to samé
Dobrý den
nechci zakládat nový topic a tak se ptám zde. Mě nejedou ani jedny stránky dohromady na dvou účtech a to na serveru "delfínek" a ani na serveru "zajíček". Jen pro upřesnění a třeba jako příklad doména www.celtoin.g6 cz (placený hosting ve variantě plus). Kde že by mohla být chyba???
Děkuji za brzkou odpověď a nápravu stavu.
Vypadá to, že celá Endora je momentálně dole :-/ . Zajíček, Surikata, ... .
Už to neodkazuje na chybu 500, ale rovnou vyskočí, že stránku nelze zobrazit. Jako kdyby vypadly kompletně DNS servery.
Upravil Manhetn (2022-03-12 03:38:57)
Stránky 1