Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj / Dobrý den,
prosím o radu. mám první projekt, na localhostu vše v pořádku. Když však vytvořím dtb a změním údaje v php, tak se mi nic nevypíše. do PHP dávám tohle. heslo bych měl mít správně. prosím o info, v čem je chyba?
dtb bidlo a tabulka je v pořádku.
$db=new PDO(
"mysql:host=innodb.endora.cz; dbname=bidlo; charset=UTF8",
"codeprojectcz",
"xxxxxxxxx",
[
PDO::ATTR_ERRMODE=>PDO::ERRMODE_EXCEPTION
]
);
děkuji SV
Dobrý den, dle error logu dostupného na FTP v složce .tmp vám stránka končí chybou:
PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'Thunder\Shortcode\HandlerContainer\HandlerContainer' not found in /home/users/codeprojectcz/codeproject.cz/web/bidlo/vendor/shortcode-init.php:46
Stack trace:
#0 /home/users/codeprojectcz/codeproject.cz/web/bidlo/vendor/shortcode-init.php(75): ShortcodeProcessor::init()
#1 /home/users/codeprojectcz/codeproject.cz/web/bidlo/index.php(73): ShortcodeProcessor::process()
#2 {main}
thrown in /home/users/codeprojectcz/codeproject.cz/web/bidlo/vendor/shortcode-init.php on line 46
Dobrý den,
stránka nakonec začala nabíhat, ale skončí s chybou, viz log:
[20-Jan-2021 07:16:33 Europe/Prague] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'Thunder\Shortcode\HandlerContainer\HandlerContainer' not found in /home/users/codeprojectcz/codeproject.cz/web/bidlo/vendor/shortcode-init.php:46
Stack trace:
#0 /home/users/codeprojectcz/codeproject.cz/web/bidlo/vendor/shortcode-init.php(75): ShortcodeProcessor::init()
#1 /home/users/codeprojectcz/codeproject.cz/web/bidlo/index.php(73): ShortcodeProcessor::process()
#2 {main}
thrown in /home/users/codeprojectcz/codeproject.cz/web/bidlo/vendor/shortcode-init.php on line 46
codeproject.cz/bidlo/index.php
Na localhostu mám PHP 8.0. Je nějaká rada? Děkuji
Stránky 1