Nejste přihlášeni
Dobrý den,
nainstaloval jsem si na subdomenu eshop.stikecz.cz nejnovější prestashop.
Po úspěšné instalaci jsem se přihlásil do administrace a po kliknutí na některé pole v postranním panelu administrace mě to odkáže na index stránky, furt dokola, takže administrace nefunguje.
Setkal se s tím někdo prosím?
Děkuji za každou odpověď.
Aha, to je všechno hezké ale šlo by to nějak přepnout aby to jelo klasicky? Chci eshop aby mi fungoval na subdoméně.
Děkuji.
Docela by jsem to chtěl vyřešit rychle.. Rád by jsem našel řešení, než zakupovat a platit další doménu
Dobrý den, bude potřeba založit účet nový kde nesmíte zvolit instalaci wordpressu, tím se založí na běžném servery a do tohoto účtu následně přesunout vaši doménu https://www.endora.cz/podpora/napoveda/ … cty-endora - případný placený program vám aktivujeme, postačí nám napsat VS na email info@endora.cz požadavek že jste doménu přesouvali na jiný server.
Děkuji mnohokrát. Vše převedeno.
Aktuálně jsem nainstaloval prestashop a když se chci přihlásit do administrace tak mi to ukáže "500 Internal Server Error"
Jedná se o eshop.stikecz.cz, prošel jsem všechny tyto chyby na foru ale ani jedna mi nepomohla. Dalo by se s tím něco dělat?
Děkuji.
Ano, přišel jsem na to. Děkuji.