Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den. Měl doménu https://czech-nature.com/ a k ní přiřazený webový prostor. K tomuto jsem si chtěl přiřadit alias https://czech-wildlife.com. Tak jsem i udělal. Bohužel se nevím jak stalo to, že czech-wildlife.com se stal hlavní adresou a czech-nature.com se stal alias, alespoň tak to ukazuje WEBADMIN. A hlavním problémem je to, že nic NEJDE!!! Podobný problém jsem tu již řešil před rokem. :-(
Druhý problém je ten, že k uvolněnému webovému prostoru v hostingu PLUS (po doméně czech-wildlife.com) jsem chtěl přiřadit novou doménu jiri-svestka.cz, ale v WEBADMINU nemuho s tímto prostorem vůbec nic dělat. Jakkoliv ho ovládat, i když ho vidím.
Děkuji za případnou pomoc. S pozdravem Jiří Švestka.
EDIT: Takže, czech-wildlife.com jsem osamostatnil, abych se alespoň vrátil k funkčnosti webu czech-nature.com, což se díky Bohu povedlo.
Co mám:
1) Osamostatněnou doménu czech-wildlife.com
2) Prostor s programem PLUS, se kterým nemohu nic dělat.
Co potrebuji?
1) Použít doménu czech-wildlife.com jako ALIAS k doméně czech-nature.com, ne jinak.
2) Převést PLUS program na prostor u domény jiri-svestka.cz, který je aktuálně FREE. Už tam dělám na obsahu, takže s tím jinak nechci hýbat.
Děkuji za kladné vyřízení mých požadavků.
Upravil prunelle (2020-09-06 19:10:09)
Dobrý den, přiřaďte doménu czech-wildlife.com k prostoru czech-wildlife.com - následně v části webové prostory czech-wildlife.com můžete program PLUS přesunout na jinou doménu ve FREE v daném účtu. Pak přiřaďte doménu czech-wildlife.com k prostoru czech-nature.com - pokud by webadmin hlásil nějakou výměnu mezi aliasem a hlavní doménou, napíšte, systémově prohodíme tak jak by mělo být.
Děkuji za vaši odpověď. Začnu druhou věcí, to je vyřešeno, vše se podařilo. So se týče domén, udělal jsem jak jste napsal, opět mi to píše, že czech-nature.com je alias. Pokud by to tedy bylo možné, prosím o prohození tak, aby hlavní doména byla czech-nature.com a alias byl czech-wildlife.com.
Děkuji.
EDIT: Samozřejmě zase nic neběží. :-(
Upravil prunelle (2020-09-07 08:59:45)
Naposledy dobrý den.
Jelikož nemám čas hodiny a hodiny čekat, vrátil jsem vše do funkčního režimu. Zapomeňte prosím tedy na mé požadavky. Už nic měnit a předělávat nepotřebuji. Jsem rád, že to chodí a radši to budu mít složitější a funkční, než jednodušší, ale hodiny nefunkční.
Díky za snahu. ;-)
Stránky 1