Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim, zridil sem si domenu frozone.eu u domena.cz a dns zaznamy sem si nastavil na endora, jdu si zaregistrovat hosting u vas, a pise mi ze zvolena domena uz je v systemu, co mam udelat?
Ty ju vlastníš? Lebo ako pozerám do histórie tak pred 4 mesiacmi ju vlastnil niekto iný a prevádzkoval ju u nás.
Takže musíš dokázať že doména je naozaj tvoja, aký máš kontaktný mail u domena.cz? Meno, priezvisko a adresu.
Ja som tu domenu kupil od jedneho cloveka, ja to mam momentalne na domena.cz na ucte Dodo3 a email mam <!-- e --><a href="mailto:atsushi123@zoznam.sk">atsushi123@zoznam.sk</a><!-- e -->
Tak ale ked ja ho nepoznam vobec, ta domena bola predana viac krat, tak nemozete ju zmazat vy?
Ok, dakujem.
Napiste z emailu ktery je veden na euridu na email <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> ze chcete domenu smazat.
ale ja vubec nevim jakej je tam email protoze ta domena byla prodana vic krat, a ja sem ji ted koupil a chcu to regnout na endore a proste to nejde.... chcete screen ze to mam na domena.cz ja nebo co?
<!-- e --><a href="mailto:lukas.vesely2006@seznam.cz">lukas.vesely2006@seznam.cz</a><!-- e -->
Vubec to neni muj email, a ani nevim koho je, co ted?
Toto je email vlastnika domeny. Pokud neni vas tak nejste vlastnik
Jsem vlastnik, chcete screen na domena.cz ze tu domenu mam na svym accountu?
Musíš požiadať o zmenu vlastníka na centrálnom registry domén .EU. Čiže napísať tvojmu registrátorovi aby to zmenil a samozrejme pôvodný majiteľ domény ten prevod musí potvrdiť. Tým sa staneš vlastníkom a doména bude v systéme Endory následne uvoľnená keď napíšeš z mail adresy majiteľa uvedenom v centrálnom registry <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.eurid.eu">www.eurid.eu</a><!-- w -->
Stránky 1