Nejste přihlášeni
Mám dotaz. Stáhl jsem si starší zálohu z bývalého webu kuzelkyslovankv.funsite.cz a chtěl bych tuto zálohu, pokud to tedy jde, vložit na novou doménu (stránky) kuzelkyslovankv.cz. Prosím o radu jak toto provést. Předem moc děkuji za rady a pomoc.
Moc děkuji za radu, ale v tomto jsem opravdu laik. Opravit PC není problém, ale tomuto moc nerozumím. Můžu poprosit, jak to provedu?
Už jsem se přihlásil na FTP v FileZille. Ten stažený soubor mám nahrát na "kuzelkyslovankv.cz/web" ? Nebo do jiného cílového adresáře?
Upravil krabath72 (2018-09-25 22:45:05)
Nahrál jsem to do výše uvedeného adresáře, ale nic se neděje. Mám prostě smůlu.
Přesto děkuji za pomoc.
Soubor je potřeba rozbalit ve vašem PC a následně na FTP nahrát soubory co se v něm nacházejí. Na rozbalení můžete použit například WinRAR, 7-ZIP a jiné programy.
Tam se nacházel pouze jeden soubor a to tento "krabat148323354.sql, ten jsem následně nahrál.
Dobrý den, tento soubor je potřeba importovat do vámi zvolené databázy. Nejedná se o soubor který patří na FTP. Po importu do databáze je potřeba na FTP nahrát patřící obsah k této databázy a upravit konfigurační soubor aby se skripty správně napojili na danou databázy.
Dobrý večer, moc děkuji za rady, ale toto by za mě musel někdo udělat. To už já nezvládám.
Dobrý den, doporučuji tedy požádat někoho kdo se v této problematike orientuje. Samozřejmě můžeme toto vykonat za Vás pokud nám zašlete obě zálohy (FTP i databázy). Tento krok je zpoplatněn dle ceníku na www.endora.cz/cenik částkou 500 Kč bez DPH za každou započatou hodinu práce.