Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den. WordPress na webu se mi zasekl v režimu údržby, tudíž potřebuju manuálně režim údržby vypnout přes FTP. V Total Commanderu se normálně připojím (server akceptuje uživatelské jméno i heslo), ale nedaří se spojit se serverem. Stále se ukazuje prázdná složka a když chci aktualizovat výpis, vždy vyskočí hláška, že spojení se serverem bylo ztraceno. Jak mám v tomto případě postupovat?
Jen dvě věci na světě jsou nekonečné: Vesmír a lidská hloupost. U toho prvního si však nejsem jistý.
- Albert Einstein
V dobu psaní dotazu ne, problém jsem již odstranil zapnutím pasivního módu v nastavení TC. Do té doby jsem neměl tušení, že jsem se celou dobu přihlašoval v aktivním módu, který však předtím fungoval. Co se stalo, že již nelze aktivní režim používat?
Jen dvě věci na světě jsou nekonečné: Vesmír a lidská hloupost. U toho prvního si však nejsem jistý.
- Albert Einstein
Dobrý den, aktivní režim jsme nikdy nepodporovali, protože naše servery provozujeme za předřazeným proxy serverem. Ovšem nevylučujeme že se mohlo stát že v některých případech to prošlo i v tomto režimu.
Stránky 1