Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Dobrý den, dal jsem si požadavek na stažení souboru zálohy webu, problém je že i po několika pokusech má balíček se zálohou "web-ls2009.4fan.cz.tar.gz" pouze 160 kb a obsahuje jen prázdnou složku. Pokoušel jsem si stáhnout i starší zálohy ale výsledek je stejný? Poradí někdo???
ze kdy jste tu zalohu zkousel?
Mám presne ten istý problém. Dal som najskôr obnoviť najstaršiu zálohu ale tú mi ani po 24 hodinách neobnovilo. Teraz som skúsil najnovšiu a tú mi obnovilo ale je to prázdný súbor a má 160 kb doména flamedesign.sk s balíkom plus.
ad flamedesign.sk : bohuzel se objevila nedokonalost v systemu.
Opravte me prosim pokud se pletu. Instaloval jste instantni aplikaci z adminu. Pak jste ale instalaci smazal a pouzil zalohu z web.backupDATUM . je to tak?
V podstatě ano, jen s tím než jsem web smazal jsem zadal požadavek ke stáhnutí zálohy. Musel jsem jej odstranit z důvodu http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=28&t=1752 jinak mi hrozilo zrušení domény ( viz. zaslaný e-mail o překročení 5 GB hranice úložného prostoru ) počítal jsem s tím že záloha vytvořená cca 5 dní zpětně bude funkční. Jaké jsou nyní mé možnosti na obnovu webu?
tak ta chybná prázdna záloha nejde ani zmazať... a keď som dal znovu obnovu zálohy tak ju nevytvorí
obema napsano na email
Stránky 1
Téma uzavřeno