Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
nedávno jsem přesměrovala web www.farida.cz z webnode na endoru, ale začalo mi to psát že stránky nejsou bezpečné (not secure), požádala jsem o ssl certifikát ale hlásí mi to chybu
13.04.2018 09:43:41: FailedChallenges: Failed authorization procedure. www.farida.cz (http-01): urn:acme:error:dns :: DNS problem: SERVFAIL looking up CAA for www.farida.cz
FailedChallenges: Failed authorization procedure. www.farida.cz (http-01): urn:acme:error:dns :: DNS problem: SERVFAIL looking up CAA for www.farida.cz
(přitom na mých druhých stránkách www.wiiolis.com to funguje normálně)
Můžete mi prosím někdo poradit co s tím?
Plus se ještě chci zeptat proč mi nefungují statistiky, ani na wiiolis.com ani na farida.cz. Stále to píše "Statistiky ještě nebyly vygenerovány"
Předem moc děkuji za odpověď.
Dobry den,
jiz by melo byt v poradku. Omlouvame se za komplikace.
Yay funguje to!
Jste nejlepší, díky!
Dobry den,
pri pokusu o vygenerovani Lets Encrypt certifikatu pro subdomenu marekloskot.uksao.cz dostavam odpoved: "SERVFAIL looking up CAA for marekloskot.uksao.cz". CAA zaznam pro domenu uksao.cz nastaveny nemam. Pro jinou subdomenu jsem sertifikat bez problemu vygeneroval.
Dekuji
Dobry den,
ano to vim, ze domena nesmeruje na vase servery a to je tak spravne. LE certifikat jsem se pokousel vygenerovat na serveru, na ktery domena smeruje. Kazdopadne nekdo provedl zmeny u domeny. Prisel mi totiz od CZ.NIC informacni email ohledne zmeny Key setu a od te doby certifikat vygenerovat jde.
Upravil omfo (2018-04-20 12:19:37)
Dobry den, opet mam problem s vytvorenim LE certifikatu. Tentokrat se jedna o domenu adminer.turris.uksao.cz.
Dig mi vraci IP v poradku, web taky bezi. Od LE dostavam chybu "SERVFAIL looking up CAA for adminer.turris.uksao.cz", ale CAA zadnam pro domenu nemam nastaveny. Pri predchozim problemu nekdo odebral a pridal Key Set u domeny uksao.cz a pak se mi cert podarilo vygenerovat. Dekuji za odpoved
Dobry den, dekuji, uz to funguje.
Opet stejny problem, tentokrat u domen izolace-loskot.cz a nas.uksovi.cz. Mate nejspis nejaky problem na DNS serveru. Neni to toto: https://www.root.cz/zpravicky/caa-zazna … trolovany/ ?
Dobry den,
zkousel jsem pridat CAA zaznam k domene sleepy-cat.com zaznam nevidim. Server vraci u nekterych domen odpoved SERVFAIL, spravne by mel vracet i pri neexistujicim CAA zaznamu NOERROR. Napr. u domeny skcembrit.cz, kterou take mam u vas, se mi vraci spravna odpoved, viz nize. Nemuze byt problem s PowerDNS, ktery pouzivate? Na LE foru jsem nasel na toto tema nekolik diskuzi.
Dekuji
user@ntb ~ $ dig CAA uksovi.cz @ns.endora.cz
; <<>> DiG 9.10.3-P4-Ubuntu <<>> CAA uksovi.cz @ns.endora.cz
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: SERVFAIL, id: 8139
;; flags: qr aa rd; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1
;; WARNING: recursion requested but not available
;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 1680
;; QUESTION SECTION:
;uksovi.cz. IN CAA
user@ntb ~ $ dig CAA skcembrit.cz @ns.endora.cz
; <<>> DiG 9.10.3-P4-Ubuntu <<>> CAA skcembrit.cz @ns.endora.cz
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 14724
;; flags: qr aa rd; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 1
;; WARNING: recursion requested but not available
;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 1680
;; QUESTION SECTION:
;skcembrit.cz. IN CAA
;; AUTHORITY SECTION:
skcembrit.cz. 3600 IN SOA ns.endora.cz. admin.skcembrit.cz. 2013013001 28800 7200 604800 10800
Dobrý den,
aktualizovali jsme DNS server na verzi, ve které by tento problém měl být opravený
Stránky 1