Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, po aktualizaci pluginů mi začala vyskakovat error 500 u domény C-SEC.cz
PHP jsem přepínala, odstranila jsem i plugin, který se objevil v error logu, ale bez výsledku.
Předem díky
Dělal mi to Jetpack (aktualizace), tak jsem ho smázla. Kdyby měl někdo stejnej problém.
Dobry den, prosim o radu. Nevim, zda aktualizaci, se zmenilo zakladni horni menu na webovych strankach. Barva modra se zmenila na cernou a polozky nenu nejsou v jednom radku. Jakym zpusobem vratim opet do predchozi podoby. Prosi o radu ci kontakt na nekoho z podpory Wordpressu, kdo by mi s tim mohl pomoci. Velice dekuji.
Toto mi bylo napsano z podpory Endory: na FTP vám chybí soubor http://koupak-mb.cz/wp-content/plugins/ … ?ver=4.8.6 na který v html kódu odkazujete, je možné že to je způsobeno ním. Doporučuji obrátit se na někoho kdo se tvorbou stránok živí.
Lucie
Dobrý den, dalším řešením je obnova stránky ze dne kdy běžela korektně. Obnovu je možné vykonat ve webadminu v části webové prostory. Obnovu zálohy databáze v části Databáze a následně importovat přes phpmyadmin.
Stránky 1