Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, hledal jsem všude na netu ale nemohu nikde najít jak přesně by měl vypadat SPF záznam pro moji doménu servisnikniha.eu
Doména je registrována na Subregu a směřuje sem na hosting a při odeslání emailu na gmail.com mi to píše:
"prostřednictvím domény endora.stable.cz"
tak jsem přidal TXT záznam "v = spf1 mx IP4: 88.86.120.212/ a: endora.cz a: stable.cz a: kolbaba.endora.cz a: stable.endora.cz -all" prio 16 TTL nelze jinak než 600.
A i po čtrnácti dnech to stále píše.
Poradí mi někdo prosím nejlépe přesný tvar záznamu?
Děkuji
Děkuji
Zkusil jste pouze TXT záznam s obsahem "v=spf1 mx -all" ?
zkusil jsem a pořád mi to na gmailu hlásí, dá se s tím něco dělat?
Aha, poslal jsem si testovací email a zřejmě jsme každý mysleli něco jiného. Toto je vlastnost služby Gmail. Oficiální vyjádření proč tomu tak je naleznete zde: https://support.google.com/mail/answer/1311182?hl=cs
Dobrý den,
řeším stejný problém na doméně sololang.com. Pro poštu používáme rozhraní webmail.endora.cz a když si něco pošlu na gmail, tak se v hlavičce zobrazuje "...@sololang.com prostřednictvím domény endora.stable.cz". Jak se toho zbavím prosím? Nechci, aby to zákazníci viděli.
V DNS záznamech mám nastavené DKIM a SPF pro službu ecomail, kterou využíváme pro hromadné emaily. Jak nastavit email tak, aby se v gmailu nezobrazovala informace, která nezkušené uživatele navádí na myšlenku, že by se mohlo jednat o nějaký podvodný mail nebo spam? Děkuji.
Stránky 1